kornol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 są przeciez quady, które zamiast kół mają gąsienice. Widziałem to w sprzedaży gdzieś, nie wiem czy nie w US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja ostatnio w Zakopanem widziałem quada na gąsienicach. Nie wiem czy to był oryginalny zestaw czy taki KIT zimowy do normalnej maszyny. Tak czy inaczej maszyna była strasznie spowolniona. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 powolna ale przeprawi sie można powiedzieć wszędzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Szkoda z motocykla robić skuter śnieżny. W tym drugim są dwie płozy, co jest bardziej bezpieczniejsze. Zgadzam się, że dobre opony wystarczą i można mieć więcej frajdy :buttrock: Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi