dedmuha Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Czy w Warszawce i okolicach znacie kogos obcykanego z regulacjami w duzym intruderku?Mam wymienic flaki w gaznikach i filtry powietrza i szukam kogos kto zna temat, a niekoniecznie poznaje V-ki dopiero.Wiecie - skutecznie i szybko, bez poprawek co tydzien :roll: Dajcie znac jak znacie jakiegos miszcza.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Znam takiego, ale byś msiał się pofatygować w okolice Poznania :D . Sam jestem przed synchronizacją gaziolków w moim dziabingu. Dlaczego chcesz wymieniać bebechy z gaźników??? Co do filtrów tam są gąbki które się wymywa i spryskuje specjalnym olejem do filtrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha Opublikowano 1 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Bo sie w zeszlym roku napalilem jak dziecko na te gadzety i je kupilem bedac przy gotowce.No to jak juz sa, to co, maja lezec w szufladzie :mrgreen: ?Poza tym duzo jest sprzecznych opinii o k&n i dynojetach odnosnie zasadnosci ich uzycia i skutecznosci - trzeba to zweryfikowac na wuasnym sprzecie :D . W ogole to dzieki,ale moze znajde cos blizej domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Słuchaj to jak będziesz po zmianach to daj znaka, bo ja jak gówniarz się napaliłem także na to i wiem ze to daje jakieś 10-15KM, ale zakup odpuściłęm sobie na razie ( nie od razu zbudowali kraków).Zostaw mi na privie jakieś namiary, gdzie można zobaczyć twoje moto, ew pogadać z tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Byloby pieknie gdyby az tyle, ale na cuda nie licze.Moto jest troche rozbabrane bo robie mu kolorek i zloze za jakies 2-3 tygodnie. Wtedy chetnie zaprezentuje jakies fotki lub jesli sie nadarzy okazja zeby sie spotkac, to w realu...Jesli w swoim planujesz cos uchlastac lub dokrecac - tez jestem ciekaw.Namiar pchne na pw zara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Znam takiego, ale byś msiał się pofatygować w okolice Poznania . Ja poproszę!!! :buttrock: Potrzebuję namiary na kogoś kto dobrze wyreguluje zawory, zsynchronizuje iwyreguluje gaźniki w V2 (drag 650 - chłodzenie powietrzem). A tak w ogóle to jeśli moto chodzi OK to grzebać przy tych gaziorach i zaworach czy nie. Bedę wdzięczny za opinię. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Cześć Wszystkim. ...A tak w ogóle to jeśli moto chodzi OK to grzebać przy tych gaziorach i zaworach czy nie. Bedę wdzięczny za opinię.Pozdr Co do gaźników to może niekoniecznie. Natomiast jeśli chodzi o regulację luzu zaworów to koniecznie. Rozrząd w XVS650 chodzi jak sieczkarnia nawet przy prawidłowych luzach zaworów. Jeśli będą za duże, to porozklepują się dżwigienki, jeśli za małe to... lepiej nie mówić.Z drugiej strony synchronizacja gaźników nie kosztuje majątku, więc w sumie warto zrobić i gaźniki.Zresztą ja osobiście wyznaję zasadę, że moto należy serwisować regularnie, tak jak podaje instrukcja. Swego czasu byłem na przeglądzie w Marex Motor w Poznaniu i odniosłem wrażenie, że chłopaki znają się na rzeczy, więc może tam ? Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Robert Ceradz Kościelny- na zachód od Poznania, kolo jest super i nie drogi...tel. 61 8147720. po południu najlepej dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Dzięki za namiary! Jeśli chodzi o Marex to również słyszałe, ze są ok. Tylko ten koszt roboczogodziny - 90 PLN :-( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Gadałem z kolesiem z Rapid którego mi polecił Dominik, koszt synchronizacji gażników w Vs 1400 to 60 Pln. Dedmuha moj sprzęt powinien być gotowy (także jest rozdziabany) za jakieś 2 tygodnie :buttrock: Zrobie fotki i podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Ten koles to w Twoich okolicach dziala, bo nazwa mi nie mowi wiele?Cena bardzo fajna, jak jest miszczu nad miszcze to moze byloby warto sie kulnac... Popatrzylem na fotki Twojej trajki-wyglada na profesjonalna robote :buttrock: .Niedyskretnie moze zapytam: nabyles gotowca, czy sam urodziles w bolach 8) ? Dzis lakiernik ma mi dostarczyc blachy do wyklejenia szparunkow, potem drugi kolor i bede mogl pozlepiac wszystko do kupy :evil: i nacieszyc oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Sprzęty sam robię, a kolor firmowy to jak widać :buttrock:. Ja jutro wiozę graty do intuza do chromu.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Pod Poznaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 No to jesli jezdza tak jak wygladaja to gratuluje, milo popatrzec... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 :evil: Dzięki.Jak skończe intruza to fotki wrzuce do albumu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi