darek609ak Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 witam mam problem ze swoja cz otórz niema ładowania poczatkowo myslałem ze to aq kupiłem nowy potem ze regulator napiecia wiec tez go wymieniłem i nadal jest bez ładowania prosze o pomoc...... z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wiem , że jesteś nowy i proponuję mykać do działu "mechanika motocyklowa" i tam ogólna albo 2T albo weteran , warto też bardziej szczegółowo opisać sprzęt, choćby jakią masz instalację czy 6V czy 12V rocznik, w mojej jawie ts padł alternator (12V) więc możesz jeszcze tam szukać przyczyny... Pzdr i powodzenia w rozwiązaniu problemu Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jeśli nic nierozbierałeś, niebawiłeś się z kablami, a ładowanie nagle samo znikło, to możliwe ze jest to wina szczotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider13 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Bywa też że obłamuje się kawałek obudowy przy mocowaniu sprężyn dociskających szczotki. Miałem to u siebie, bratu stryjecznemu też się tam obłamała obudowa. Podobno była to dość często spotykana usterka w Jawach i cezetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Też miałem ten problem z ładowaniem, gdy mocowałem szczotki jedna mi sie ułamała. dopasowałem od malucha i jest ok :biggrin: zobacz szczotki pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider13 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie wiem czy jest sens bawić się w szukanie i dopasowywanie szczotek od np. malucha jak można kupić nowe i to dość tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No ja wiem że to nie jest żaden wydatek kupić nowe szczotki tylko akurat miałem pod ręką szczotki od malucha wykręciłem spiłowałem, zlutowałem i chodzą do dziś :crossy: ale oczywiście polecam kupić nowe pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi