oscar Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dzwonilem dzisiaj do Cafe-racer'a w W-wie i powiedzieli ze ich kombi nie maja, bo 4sr wymaga przedplaty i wykupienia pelnej rozmiarowki itp. itd. Czyli ogolnie w Warszawie obejrzec, przymierzyc sie nie da. Zadzwonilem do importera - potwierdzil to info i potwierdzil tez ze dzisiaj po poludniu zostana zmienione ceny (w przypadku kombi 4SR RR 2 czesiowego nowa cena to tak jak pisal Vector 1999zl). Zamowilem wiec po cenie jeszcze starej i jak tylko przyjdzie i poprzymierzam (mam nadzieje ze rozmiar bedzie dobry, bo jak nie to czeka mnie dalsza zabawa z odsylaniem i wymiana na inny rozmiar) to wrzuce mini recke na sucho (moze z fotkami). A po sezonie doswiadczenia z jazdy i wytrzymalosciowe tego kombi. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja się mogę wypowiedzieć o PADANIE posiadam kombi które jóż nie jest na rynku model A7 BLACK. W kombiaku przejeździłem 3 sezony, wielokrotnie przemokłem w czasie deszczu :bigrazz: lekko farbował na początku, miałem szlifa na torze, byłem na chorwacji, włoszech, austruii i innych krajach zimnych i ciepłych :bigrazz: i kombi trzyma się rewelacyjnie, nic się nie popruło, w miejscu szlifa zdarta zewnętrzna koloryzująca powłoka ale skóra nic się nie stało, trochę się popruła podszewka, ale pozszywałem :bigrazz: Slidery nawet ok, już mam wytarte prawie na zero ale nawet szybko nie schodzą, pozatym ma twardą skórę i wymaga dłuższej jazdy żeby się ułożyła, porównójąc ją do markowych kombiaków po 3-4 tys to ta jest gróba i twarda. W tych z wyższej półki miękka i lepsza jakościowo i napewno lżejsza. Protektory na łokciu i barku podczas szlifa spisały się nawet ok, złamania nie było jedynie krwiak :bigrazz: więc nawet ok. Ogólnie jak na kombi za który dałem 1100 PLN to nie ma co nażekać, będe latał w nim dalej mimo tego że planuję zakupić nowy ten zostawię do tyrania w okolicy bo naprawdę ma się jeszcze dobrze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 a gdzie w wawce można zakupić rekawice tej firmy ?? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 a gdzie w wawce można zakupić rekawice tej firmy ?? 4SR? Nie jestem do końca pewien ale chyba tylko Długołęka jest importerem... No chyba, że coś się zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Kupiłem ten model: http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinezy/r...ion-red-22.html w grudniu 2008, była promocja, dałem 1299zł!! Na dodatek dostałem slidery gratis :clap: Póki co jestem MEGA zadowolony. Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 4SR? Nie jestem do końca pewien ale chyba tylko Długołęka jest importerem... No chyba, że coś się zmieniło... Jesli tak to trochę dziwną maja politykę handlową :/ - zadzwonie i sie zapytam ich :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Jesli tak to trochę dziwną maja politykę handlową :/ - zadzwonie i sie zapytam ich :) Tzn. jak my kupowaliśmy to kombi a było to 2 miesiące temu to jedynym importerem właśnie był sklep z Długołęki. Zadzwoń, zapytaj, bo pewnie z wymianą rozmiaru problrmu by pewnie nie było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian09 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Cześć,przymierzam się do kupna rękawic http://www.4sr.pl/katalog/moto-rukavice/sr001-21.html i pytanie czy ktoś w nich jeździł,głownie chodzi mi o to by rękawice były przewiewne,teraz mam jakies retbike'i no i porażka na całego.. Jak będziecie mogli to doradźcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Bravo, kupiłeś już swojego za*ebistego 4SR :biggrin: Przestań żyć w niewiedzy... Oto zdjęcia mankamentów kombinezonu 4SR po dwóch sezonach i 30 tysiącach kilometrów: http://img130.imageshack.us/gal.php?g=65283757.jpg Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione na szybko telefonem. W każdym bądź razie widać, że nie warto zbytnio wykładać 2 tysięcy za kombiaka tej marki. Kombiak był dbany należycie, czyszczony tymi samymi środkami jakimi ja czyszczę swoją Alpinę od Tork'a, po czyszczeniu konserwowany. Kombiak przetrwał jedną jazdę w ulewie, zresztą tak jak mój kombinezon. Dodatkowo skórzany uchwyt od zamka się rozwarstwił. Przy obecnej cenie niecałych 2 tysięcy można się zastanawiać, jednak moim zdaniem warto dołożyć trochę więcej i kupić coś od np. Berika bądź Arlena. http://www.4sr.pl/katalog/moto-kombinezy/r...n-green-31.html Dwa lata temu kumpel go kupił za 1700... Przy okazji porobię zdjęcia rękawic 4SR, których też nie warto kupować. http://www.4sr.pl/katalog/moto-rukavice/sp...p-black-29.html Edytowane 20 Listopada 2010 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam Posiadam kurtkę 4sr flames i spodnie 4sr jeans. Po 17 tys km sa w znakomitym stanie tak wiec ja POLECAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Vector... ja powiem tak, zamowilem sobie ten sam kombinezon tylko bialoniebieski i kosztowal mnie 1400zl. chodzilem po domu i nie moglem sie zdecydowac czy uciska czy nie uciska... w koncu sie wku**wilem, zalozylem tego kombiaka, na niego szerokie spodnie i bluze no i polecialem w 100km trase... ;) jak wrocilem doszedlem do wniosku ze kombi uciska mi klatke piersiowa i jego dalsze uzytkowanie grozi moim zaslabnieciem... kombi odeslalem... ;) odnosnie zdjec, pierwsze 3 sa moim zdaniem bez zarzutu. sam moge podeslac zdjecia wyrobow berika, knoxa czy arlena gdzie takie cos mialo miejsce (chodzi mi o przetarcia). ja mam systematycznie przetarcia w rekawicach na palcu wskazujacym prawej reki, bez wzgledu na marke i cene rekawic. zawsze mam w tym samym miejscu i jestem pewien ze to wina mojego stylu jazdy... generalnie z produktow 4sr mam ochote zakupic ta kurtke: http://www.4sr.pl/katalog/moto-bundy/rebel-41.html dlatego ze potrzebuje czegos cywilnego (boje sie tylko czy te metalowe suwaki nie beda rysowac mi moto)... jednoczesnie czekam az bedzie dostepny u nas REVIT! CR skora, bo tez chce sobie kupic... natomiast przebarwienia (jakie sie pojawily na kolejnych fotkach) faktycznie nie powinny wystapic i to trakuje jako wade... rekawice 4sr to osobny temat. robione sa z koziej skory i faktycznie sa slabe, zbyt delikatne... w kazdym razie dzieki za zdjecia... Edytowane 20 Listopada 2010 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Bravo, ale o które rękawice 4SR chodzi? Bo ja mówię o tych tańszych za 238 zł. Te za niecałe 500 są za*ebiste. Nie kupił tylko dlatego, że nie było rozmiarów. Natomiast wykonane są z innej, dużo grubszej skóry. Ale dać prawie 500 za 4SR to chyba lepiej znowu troszku dołożyć :wink: odnosnie zdjec, pierwsze 3 sa moim zdaniem bez zarzutu. sam moge podeslac zdjecia wyrobow berika, knoxa czy arlena gdzie takie cos mialo miejsce (chodzi mi o przetarcia). ja mam systematycznie przetarcia w rekawicach na palcu wskazujacym prawej reki, bez wzgledu na marke i cene rekawic. zawsze mam w tym samym miejscu i jestem pewien ze to wina mojego stylu jazdy... Natomiast ja w Alpinie takich przetarć, przebarwień i innych niedoróbek nie odnotowałem. Ani rękawicom, ani butom, ani kombiakowi spod znaku A nie mogę nic zarzucić. Są nie do wy*ebania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam kombi Tschul 725 Titanium i jestem zadowolony :bigrazz: Na razie jeden sezon, bez oznak zużycia :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam kombi Tschul 725 Titanium i jestem zadowolony :bigrazz: Na razie jeden sezon, bez oznak zużycia :crossy: Jaki to ma związek z 4sr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jaki to ma związek z 4sr? Jeszcze tańsze a się nie posypało :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi