jari11 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ja tobie juz to w pierwszym poscie napisalem. no ale dobrze ze zweryfikowal to inny uzytkownik i zaaprobowal pan wszystkowiedzacy Rzeczywiście, przepraszam za pominięcie i dzięki za poradę. Byłem trochę zaaferowany naprawą moto, niestety nie zdążyłem jeszcze tego sprawdzić. Ale powoli przegląd ma się ku końcowi i zajmę się tą nieszczęsną kierownicą. Jeszcze raz sorry za niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jari11 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Nastąpiło rozwiązanie problemu. Każdy kto pisał o zbyt mocnym dokręceniu łożysk główki ramy, miał racje. Dzięki za podpowiedź :) Wczoraj ostatecznie zakończyłem przegląd i poskładałem moto w jedną całość. Dzisiaj mała inauguracja sezonu i CBR-a jedzie jak po sznurku. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dzieki za wlasciwe zakonczenie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi