rafał 84 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mial ktoś może okazję przyjrzenia się tej V-ce, lub wie coś na temat jej historii? Interesuje mnie jeszcze stacja diagnostyczna, bądz też zakład naprawczy w okolicach Chodzieży, gdzie można sprawdzić lasorowo rame? http://moto.allegro.pl/item554219678_honda...1000_2002r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nieoryginalne kierunki i przytarcie widoczne na 4 zdjęciu. Strasznie niska cena jak za ten rok i przebieg. Dzwoniłeś do właściciela i pytałeś jaka była historia tego motocykla? Jak możesz to poproś o jakieś dokładniejsze zdjęcia, wydaje mi się, że lewy tłumik jest lekko przytarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dzwoniłem, V-ka miała lekkiego szlifa na prawa i lewa strone, co widac na fotkach. Co do kierunkowskazów to dodaje do moto cztery orginalne. Moto ma 30k mil przebiegu, wiec w miare realny. Kr69 masz racje porosze o dodatkowe zdjecia jak tylko właściciel wróci z gór. Dodam, iz nie spodziewam sie rewalacyjnego stanu, ważne aby wszystko było proste i silnik cykał. Z tego właśnie powodu pomiar ramy jest obowiązkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 w aukcji napisane jest, że 25tyś. km Dlatego przy tak małym przebiegu i roczniku cena niska, ale już wiadomo, że po szlifie, a raczej chyba dwóch małych skoro na oby dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Motocykl przyjechal z UK w poprzednim sezonie wiec podany stan licznnika jest w milach (tak twierdził przez tel.), jak nic nie wypadnie to pojade na osobiste ogledziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Facet sprowadził na sprzedaż czy jeździł vtr'ką? Jeżeli jeździł to jaki jest powód sprzedaży? Lepiej poczekaj na lepsze zdjęcia bo może od razu będzie widać że nie ma po co jechać... Zapytaj się jeszcze czy ma nakładkę na siedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Oczywiście na zdjecia poczekam, moto jeździl w Polsce. Co do powodów sprzedaży to nie zapytałem, jeśli nie jest to spowodowane stanem technicznym (który jak twierdzi jest ok, poza śladami po szlifach), to nie jest to aż tak ważne. To co na zdjęciach plus orginalne kierunkowskazy i nowe klockami na przednie koło do zamontowania, są jedynymi elementami wyposażenia. Pozdro i dzieki za rady :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Chodzież to kolejne zagłębie handlarzy. Kupiłeś ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 byłeś w ogóle ją obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Na razie wstrzymałem sie z zakupem z powodu mojej sprawy o odszkodawanie za poprzednie moto. Wypłata odszkodowania przeciaga sie z dnia na dzień. Mam nadzieje, że juz w nastepnym tygodniu kasa bedzie na koncie. Pewnie ta honda juz znalazła nowego nabywcę gdyz nie ma jej na allegro. Mam jeszcze dwa typy więc nie płacze za nią. Istnieje oczywiście mozliwośc zaliczki, jednak dupy nikomu nie bede zawracał jesli znowu cos mi sie przesunie z odszkodowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Istnieje oczywiście mozliwośc zaliczki, jednak dupy nikomu nie bede zawracał jesli znowu cos mi sie przesunie z odszkodowaniem. Daj sobie spokój z zaliczkami. Jak nie ta to następna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Jak miała szlifa, czy przewrotke to obejrzyj bardzo dokładnie spawy na głowce ramy, czy nie sa jakieś pekniecia zamalowane czasem.Bo juz widziałem VTR'y po przewrotkach, nie uderzeniach czołowych co miały takie dziwne pękniecie. Moto jezdziło prosto, a krycha na spawie była. Edytowane 6 Marca 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi