BANANvanDYK Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam. Potrzebuję informacji nt. zawieszenia przedniego w HM - trzeba zregenerować. Potrzebuję wiedzieć jaki olej oraz ilość ma być, jakie uszczelniacze i najlepiej jakąś serwisówkę aby przypadkiem przez niewiedzę nie zj*. Wiem że to są teleskopy regulowane (w lewym widelcu czerwona regulacja, w prawym niebieska), jakiej firmy - nie zorientowałem się. Moto wygląda prawie identycznie: http://www.bikepics.com/pictures/991269/ Czekam na odpowiedź do poniedziałku. Pozdro z lewej ręki. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja cie nie rozumiem... To ty łaskę robisz...mam ci odpowiedzieć bo potrzebujesz na gwałt. Pozdro z lewej ręki?? What the fuc.k ? Jakbyś inaczej sformułował tego posta to bym ci chętnie podał. Zresztą takie dane przy odrobinie wysiłku mógłbyś sam znaleźć... Sorrki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi