Shakin Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Witam, ;] w październiku zadałem prawko A1, a dziś (07.02.2009) dokonałem zakupu jakże zacnego motocyklątka jakim jest Yamaha TDR 125. Kilka takich konkretnych danych o moim egzemplarzu :) Rocznik - 1998 Przebieg - na liczniku ok 30k, ale wiadomo jak to jest... Osiągi - nie zmierzone póki co, dzisiejszy max to 80 (zimno, mokro, ślisko) Spalanie - póki co brak danych Wyposażenie dodatkowe - brak No i.... made in Japan :D W więc tak ;p Przejechałem po nią do Ostrowa Wlkp :) 244 km i 4h jazdy ode mnie, ale opłacało się :D Jak na niektorych fotkach widać/będzie widać jest nieco rdzy (odrobinke), płyny do wymiany, lusterka też - nic w nich nie widać, wydech trochę podkręcić i jest kilka mniejszych obtarć, ale mi nie przeszkadza w ogóle :D Pewnie co chwilę będą sie pojawiały nowe fotki ;] ZDJĘCIA No to się pochwaliłem :D Edytowane 8 Lutego 2009 przez Shakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No cóż, gratulacje ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Sąsiad kiedyś śmigał na tym, bardzo sobie chwalił. Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam ! Gratulajce ! :buttrock: Sam zastanawiałem się nad wyborem właście TDR 125 a małym Viaderkiem, lecz fakt o spalaniu i długiej żywotności silnika (wszak w 2T trzeba tłok wymienic po około 20 tyś przebiegu - niby to dużo, ale drugi aspekt który za mną przemówił było właśnie spalanie) . Jak u Ciebie wygląda ze spalaniem ? Oscyluje mniej więcej w granicach 6 L ? Kupiłeś już zarejestrowaną na A1 czy sam się z tym bawiłeś ? Bo TDR ma owiele więcej KW niż dopuszczalna moc na A1 . 34 KM jak dobrze pamietam ? Pozdrawiam, Łukasz1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ss Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 gratulacje ;) niech sie dobrze sprawuje, jak z ostrowa, to ode mnie z miasta..;) tak sie zastanawiam czy znajomy na tym nie smigal :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Gratki :clap: Podobno jedna z najtrwalszych 125-ek :smile: Niecha sie sprawuje kolego :crossy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 tdr'ka lukasza z zapu :D ostatnio nawet przyjechal na niej do szkoly jak bylo zimno :D ogolnie na poczatek ok ale to i tak slabe bo 125ccm tylko... no coz silnik po remoncie napewno dlugo pochodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki wszystkim za ciepłe słowa ;D Chłopak od którego kupilem miał na imie Łukasz własnie :D Dzisiaj na ramie jego numer nawet znalazłem :D Remont? No powoli zaczynam się do tego przygotowywać. A to, że 125 too wiadomoo :) Ale narazie tylko A1 mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 ale on jest po remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Tak? Oooo to miło wiedzieć, bo jakoś sam się nie zapytałem, a informacji takiej też nie dostałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 powinien dlugo latac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi