kolczu21 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Eeeeej. A jedzie może ktoś bryczką i mógłby mię zabrać? Bo wyjątkowo nawet nigdzie w sobotę nie wybywam, a motór nadal się na bóstwo robi. P.S. Za propozycje podwózki motocyklowej z góry dziękuję. Najwyżej przyjadę autobusem ;) Jeżeli Aśka nie ma nic przeciwko, to zchęcią podeśle do towarzystwa swoją żone. Wczoraj okazało się że jest w czwartym tygodniu:) Mieliśmy jechać razem ale lepiej nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Aśka nie ma nic przeciwko, tylko coś chętnych brak... Jakby się nic w tym względzie nie zmieniło, to mogę skądś zgarnąć żonę piękną czerwono-żółtą limuzyną, będzie nam raźniej ;) No i gratuluję! Uuuu... Aśka... tyś chyba chora na jakąś tajemniczą chorobę? :icon_eek: :biggrin: Nie, wszystko w najnormalniejszej normie. Motocykl jest pierwszym, najważniejszym i podstawowym środkiem transportu, ale tylko pod warunkiem, że ja prowadzę :crossy: We wszelkich innych konfiguracjach-jest ostateczną ostatecznością :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Tango, odbierz info na PW, please :icon_biggrin: Sciskam owad miodopędny :biggrin: Wiadomosc odebrana, pracujemy nad tematem - bede wiedzial w czwartek popoludniu/piatek rano. Dzieki za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Aśka nie ma nic przeciwko, tylko coś chętnych brak... Jakby się nic w tym względzie nie zmieniło, to mogę skądś zgarnąć żonę piękną czerwono-żółtą limuzyną, będzie nam raźniej ;) No i gratuluję! Dzięki wielkie. Umówimy się w piątek, jeżeli już sobotnie wizyta w DD będzie pewna na100%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jak cos to moge kogos zabrac na tylne miejsce:0 awogole jesli potrzebnyjest bus ciezarowy lub ciezarowka to dajcie znac mozna zorganizowac.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Ja piórkuje...... :banghead: Czy ktośzamawiał zimę na sobotę?? Majkel, chyba trzeba uderzyć do tego Prałata [nie wiem czy to jakiś uduchowiony użytkownik czy ktoś inny:)], niech coś zrobi z tą zimą. A to pewnie wszystko dlatego, że marzanny topić nie będziemy i się franca zima panoszy..... A tak przy okazji - w Lidlu są teraz akcesoria motocyklowe, wiem że można kupić ładowarkę do aku, pas nerkowy pewnie coś jeszcze. Nie wiem jakiej to jakości, ale ceny przystępne [coś koła 30 zeta]. Kiedyś slyszałem o tych ładowarkach, że nie są najgorsze. Edytowane 25 Marca 2009 przez jan_pawian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Majkel, chyba trzeba uderzyć do tego Prałata [nie wiem czy to jakiś uduchowiony użytkownik czy ktoś inny:)], niech coś zrobi z tą zimą. Tak, to ON wlasnie jest :notworthy: :buttrock: Wstalem dzisiaj rano i sie przerazilem tym co zobaczylem za oknem !!!! :banghead: Mowia ze wiosna dopiero w polowie kwietnia bedzie :evil: :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No to czas na mały montaż słowno- muzyczny z imprezki: Oraz trochę fotek dla bardziej cierpliwych: Trochę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) No, nareszcie 4um ruszyło! Swietne fotki Pepe, łapcie też coś ode mnie :) http://picasaweb.google.pl/Wookash89/DzienWiosny# i od kolegi http://picasaweb.google.pl/Maciek1vip/10690328# DZIĘKI, ŻE BYLIŚCIE! p.s Pepe, masz jeszcze dojście do tej kiełbaski? :P obejrzałem foty i jakoś mnie chęć naszła ^^ p.p.s. http://c0.grono.net/185/251/gallery-74946996-500x500.jpg tak się jeździ! Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragabash Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 i od kolegi http://picasaweb.google.pl/Maciek1vip/10690328# te od kolegi cosik nie działają, no a przynajmniej mi :banghead: p.s Pepe, masz jeszcze dojście do tej kiełbaski? :P obejrzałem foty i jakoś mnie chęć naszła ^^ He he, widzę, że nie tylko mnie naszło na grilla jak zobaczyłem te fotki :bigrazz: Było świetnie i jeszcze bardziej żałuje, że nie dotarłem na mikołajki no ale co się odwlecze... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 http://picasaweb.google.pl/Maciek1vip/DomDziecka# tak powinno być lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 no w koncu cos sie ruszylo.ile mozna sie grzebac?kogo oni tam zatrudniaja?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi