Skocz do zawartości

Pierwszy dzień wiosny

Wookash
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eeeeej. A jedzie może ktoś bryczką i mógłby mię zabrać? Bo wyjątkowo nawet nigdzie w sobotę nie wybywam, a motór nadal się na bóstwo robi.

P.S. Za propozycje podwózki motocyklowej z góry dziękuję. Najwyżej przyjadę autobusem ;)

Jeżeli Aśka nie ma nic przeciwko, to zchęcią podeśle do towarzystwa swoją żone. Wczoraj okazało się że jest w czwartym tygodniu:) Mieliśmy jechać razem ale lepiej nie ryzykować.

Aśka nie ma nic przeciwko, tylko coś chętnych brak... Jakby się nic w tym względzie nie zmieniło, to mogę skądś zgarnąć żonę piękną czerwono-żółtą limuzyną, będzie nam raźniej ;)

No i gratuluję!

Uuuu... Aśka... tyś chyba chora na jakąś tajemniczą chorobę? :icon_eek: :biggrin:

Nie, wszystko w najnormalniejszej normie. Motocykl jest pierwszym, najważniejszym i podstawowym środkiem transportu, ale tylko pod warunkiem, że ja prowadzę :crossy: We wszelkich innych konfiguracjach-jest ostateczną ostatecznością :icon_razz:

Tango, odbierz info na PW, please :icon_biggrin:

Sciskam owad miodopędny :biggrin:

Wiadomosc odebrana, pracujemy nad tematem - bede wiedzial w czwartek popoludniu/piatek rano.

Dzieki za informacje.

Pozdrawiam

Aśka nie ma nic przeciwko, tylko coś chętnych brak... Jakby się nic w tym względzie nie zmieniło, to mogę skądś zgarnąć żonę piękną czerwono-żółtą limuzyną, będzie nam raźniej ;)

No i gratuluję!

Dzięki wielkie.

Umówimy się w piątek, jeżeli już sobotnie wizyta w DD będzie pewna na100%.

Pozdrawiam

Ja piórkuje...... :banghead: Czy ktośzamawiał zimę na sobotę??

Majkel, chyba trzeba uderzyć do tego Prałata [nie wiem czy to jakiś uduchowiony użytkownik czy ktoś inny:)], niech coś zrobi z tą zimą. A to pewnie wszystko dlatego, że marzanny topić nie będziemy i się franca zima panoszy.....

A tak przy okazji - w Lidlu są teraz akcesoria motocyklowe, wiem że można kupić ładowarkę do aku, pas nerkowy pewnie coś jeszcze. Nie wiem jakiej to jakości, ale ceny przystępne [coś koła 30 zeta]. Kiedyś slyszałem o tych ładowarkach, że nie są najgorsze.

Edytowane przez jan_pawian

Majkel, chyba trzeba uderzyć do tego Prałata [nie wiem czy to jakiś uduchowiony użytkownik czy ktoś inny:)], niech coś zrobi z tą zimą.

Tak, to ON wlasnie jest :notworthy: :buttrock:

Wstalem dzisiaj rano i sie przerazilem tym co zobaczylem za oknem !!!! :banghead:

Mowia ze wiosna dopiero w polowie kwietnia bedzie :evil: :eek:

ISRA: 27062
SREU: 614

• 2 tygodnie później...

No, nareszcie 4um ruszyło!

Swietne fotki Pepe, łapcie też coś ode mnie :)

http://picasaweb.google.pl/Wookash89/DzienWiosny#

i od kolegi

http://picasaweb.google.pl/Maciek1vip/10690328#

DZIĘKI, ŻE BYLIŚCIE!

p.s Pepe, masz jeszcze dojście do tej kiełbaski? :P obejrzałem foty i jakoś mnie chęć naszła ^^

p.p.s.

http://c0.grono.net/185/251/gallery-74946996-500x500.jpg tak się jeździ!

Edytowane przez Wookash

te od kolegi cosik nie działają, no a przynajmniej mi :banghead:

p.s Pepe, masz jeszcze dojście do tej kiełbaski? :P obejrzałem foty i jakoś mnie chęć naszła ^^

He he, widzę, że nie tylko mnie naszło na grilla jak zobaczyłem te fotki :bigrazz:

Było świetnie i jeszcze bardziej żałuje, że nie dotarłem na mikołajki no ale co się odwlecze... :)