majkelpl Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jeszcze dwa tygodnie .... Zaklinamy pogode i zimie mowimy stanowcze won gnido !!!! :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 dobra - to wreszcie kto tu rządzi tą imprezą, bo mam kilka pytań - może durnych - ale chciałbym je zadać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 dobra - to wreszcie kto tu rządzi tą imprezą, bo mam kilka pytań - może durnych - ale chciałbym je zadać :-) To wal śmiało. O co chodzi? Wyjaśnimy. Poza tym wookash prośba o kontakt telefoniczny, chodzi o najbliższy piątek...Dobrze? :wink: Jeśli chodzi o wynik 6*7 ,to w deseczkę!!! Kurcze, strasznie się cieszę :biggrin: Co prawda jeden z przeszacownych kolegów działa w ramach artykułów spożywczych ocień owocnie, ale jest prośba o zabranie przez każdego z Was jednego napoju bezalkoholowego ( słownie:SOK,nie mylić z piwem bezalkoholowym). :wink: Są soki w ilości 29 litrów ,ale to może być za mało. sciskam,owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) dobra - to wreszcie kto tu rządzi tą imprezą No jak to kto ?? Wiadomo ............. Głupi Kaowiec :icon_mrgreen: :buttrock: Edytowane 11 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Pszczoła czyli co potrzeba jeszcze konkretnie, oczywiście to co można na moto przywieść. Chciałbym aby ktoś konkretnie napisał co mamy wziąć ze sobą w jakich ilościach i nie koniecznie na moto - mogę załatwić że pojedzie z nami moja żona z córeczką samochodem za nami KONKRETY :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pszczoła czyli co potrzeba jeszcze konkretnie, oczywiście to co można na moto przywieść. We wtorek damy Wam konkretną odpowiedź co jeszcze byłoby potrzebne do kupienia i ewentualnego zawiezienia do DD. Poki co najwiekszym problemem będzie...pogoda, ponieważ wiekszość atrakcji przewidzianych jest w plenerze. Mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą i weekend będzie naprawdę słoneczny. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Zakładając że bedzie pogoda, która mnie nie odstraszy, to mam możliwość przywiezienia jakichś zabawek po siostrzeńcach (2 i 5 lat), w wiekszości chyba pluszaki - czy jest zapotrzebowanie na tego typu rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 http://polish.wunderground.com/global/stations/12375.html Impreza super zacna - ale jak się to sprawdzi :evil: to ja niestety pasuje - mam nowe 171KM i nie wiem czy chce je zaczynać ogarniać w taką pogodę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 W sobote jest słoneczko. O co chodzi? :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 W sobote jest słoneczko. O co chodzi? :) pozdr Ja na WOŚP-ie kiedyś grałem przy -7, dawało radę :) Zacząłem w kurtce, potem już tylko w swetrze, a potem w koszulce - fajnie się ze mnie "dymiło" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 W sobote jest słoneczko. O co chodzi? :) Chodzi o to ze impreze miala byc 100% plenerowa z grami, zabawami, ogniskiem itp. :clap: :buttrock: Wozenie dzieciakow na motocyklach :crossy: Na motorze to i jeszcze jak Cie moge, ale co potem ? :eek: Bawic sie i wypoczywac z dzieciakami na dworzu ?? :banghead: Opcja jest o przeniesienie imprezy o tydzien :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Opcja jest o przeniesienie imprezy o tydzien :notworthy: I uważam, że trzeba to załatwić od razu. Jeśli nawet będzie słońce to i tak temperatura prawdopodobnie nie przekroczy 5 stopni. Przyjedzie o połowe mniej motongów a i zabawy plenerowe przy 5 stopniach jakoś do mnie nie przemawiają - chyba że z pewnymi substancjami rozgrzewającymi - ale w przypadku wizyty u dzieciaków chyba nie wchodzi to w rachubę :biggrin: . Chciałbym jeszcze raz ponowić pytanie o te zabawki/pluszaki - jeśli impreza by się jedna miała odbyć w tę sobotę, a pogoda nie będzie sprzyjać wyjazdowi na 2oo, to mogę komuś przekazać to co tam wynajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Chciałbym jeszcze raz ponowić pytanie o te zabawki/pluszaki - jeśli impreza by się jedna miała odbyć w tę sobotę, a pogoda nie będzie sprzyjać wyjazdowi na 2oo, to mogę komuś przekazać to co tam wynajdę. Też mnie to interesuje - ja mam jeszcze jakieś ubrania po mojej córce w idealnym stanie (teraz ma 2,5 roku) taki historie też można? No i jakieś zabawki - oczywiście nie popsute Odpowiedzi poprosimy - na :icon_mrgreen: razie grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja stawie sie tez tym bardziej ze mieszkam niedaleko.ale juz sie zagubilem to w koncu kiedy ta impra na 100%.21.03 czy tydzen pozniej?knkret prosze.p.s.a dla dzieciakow to olac pogode ja i w snieg bym przyjechal nie bede oszczedzal motora bo lolaboga motorek zamoknie...........plishe zalamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Jestem po rozmowie z pszczolka a ta jest z kolei po rozmowie z organizotorem z DD :icon_mrgreen: Impreza w Domu Dziecka jest 28 marca 2009 roku Pozostale ustalenia, czyli spotkanie na Pl. Teatralnym itp. bez zmian :notworthy: :buttrock: Rzeczy ktore macie zebrane dla dzieciakow, jak mozecie przytrzymajcie ten tydzien, OK :clap: Jesli nie, mozna podjechac osobiscie do DD i tam je zostawic. dla dzieciakow to olac pogode ja i w snieg bym przyjechal nie bede oszczedzal motora bo lolaboga motorek zamoknie........... Tu nie o motocykle chodzi a o zabawy z dziecmi na dworzu, o ognisko i wozenie dzieckow motocyklami Chcialbys to w deszcz lub snieg robic ?? :banghead: Edytowane 18 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi