Wookash Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dostałem info od kumpla że załatwił kuchnię polową i dmuchany zamek dla dzieciaków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 dmuchany zamek dla dzieciaków ;) Mam nadzieje ze i z cala aparatura do napompowania go i utrzymywania powietrza ? :clap: Dostałem info od kumpla że załatwił kuchnię polową To moze ta kuchnie podstawic w sobote, aby Panie kucharki mogly w niej zrobic ta grochowe ?? :buttrock: :clap: :lalag: Zapytaj kumpla. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sczerze mówiąc to liczyłem na Twoje płuca... przepalone ^^ No właśnie z tą kuchnią to jest taka koncepcja, żeby panie kucharki zrobiły zupkę w kuchni a następnie żeby przenieść gary do polowej, rozpalić i podawać i przetrzymać zupkę ciepłą... byłoby chyba wygodniej niż gotować na zewnątrz :) Kuchnia jak i zamek byłyby dostarczorne w piątek, akcja przeciez jest w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sczerze mówiąc to liczyłem na Twoje płuca... przepalone ^^ Moje pluca juz przeszly 7 letni okres reganeracji i sa czysciutkie i zdrowe :buttrock: Fakt, zapomnialem ze to ma byc sobota ... jakos mam w glowie zakodowana niedziele :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Dostałem info od kumpla że załatwił kuchnię polową i dmuchany zamek dla dzieciaków ;) Jeżeli w piątek będzie potrzebna pomoc przy rozstawieniu kuchni lub zamku, to dajcie znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czytam to czytam i chyba się do was przyłącze :-) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czytam to czytam i chyba się do was przyłącze :-) Pozdr. Teraz to już za późno buhahahaha A po grochówce się bąki wali :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jeżeli w piątek będzie potrzebna pomoc przy rozstawieniu kuchni lub zamku, to dajcie znak. Z pewnością będzie potrzebna. Trzeba będzie napełnić baloniki wodą do gry w wodną siatkówkę :icon_biggrin: I odstawić już w piątek. Będzie można je przemagazynować do soboty. To samo można zrobić z kuchnią polową i dmuchanym zamkiem dla dziecióf. Wookash daj znać,czy to jest pewne na 100%. Byłoby super :lalag: [A po grochówce się bąki wali :icon_mrgreen: Na zdrowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zamek pewny ;) Tamto co dzwoniłem do Ciebie to będziemy wiedzieć jutro Tamto, co smsowałem będziemy wiedzieć na dniach- w razie czego do Ciebie zadzwonią. Koleżanka załatwiła maszynę do waty cukrowej, są tylko 2 kwestie- pierwsza to transport- no i powiedzmy tu bym dał radę sam, natomiast druga, to już gorzej. Potrzebna jest osoba do kręcenia tej waty cukrowej i pilnowania maszyny - czyli imprezę ma de facto troche zrąbaną... jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja myślę, że Yuby albo Greedo wspaniale by się nadali do kręcenia waty :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Waciany specjalista już się znalazł - człowiek z doświadczeniem w kręceniu waty! Ale jakiś zastępca, nie koniecznie w waciaku mógłby się przydać :) Panie, Panowie. Linę do przeciągania drużynowo ktoś posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 A może szukacie kogoś do pchania karuzeli? :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Załatw karuzelę, załatwię posadę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Waciany specjalista już się znalazł - człowiek z doświadczeniem w kręceniu waty! Ale jakiś zastępca, nie koniecznie w waciaku mógłby się przydać :) Panie, Panowie. Linę do przeciągania drużynowo ktoś posiada? A może być pas do holowania pojazdów? Tyż mocny....Popytam ,jesli chodzi o tę linę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Potrzebna jest osoba do kręcenia tej waty cukrowej i pilnowania maszyny - czyli imprezę ma de facto troche zrąbaną... jacyś chętni? No stary .... Do tego jest potrzebna osoba przeszkolona, za wazna ksiazeczka sanepidu, po kursie BHP i higieny osobistej :icon_mrgreen: Krecic to mozemy co innego :icon_razz: Ja już nie ogarniam, to co będziemy robić tego 21 marca :icon_question: Oj bedzie sie dzialo :buttrock: Bedziem lupic dziewice, palic dobytek, gwalcic staruszki czy jakos tak podobnie :icon_mrgreen: Edytowane 4 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi