Skocz do zawartości

Pierwszy dzień wiosny

Wookash
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

połączenia obydwu imprez tj, podziękowań dzieci i naszej ogniskowej imprezy w dniu 21.03.08. :icon_biggrin:

Moznaby po imprezie w domu dziecka, spakowac manatki i gdzies smignac na ognisko/grilla w okolice Kampinosu moze ??

ISRA: 27062
SREU: 614

• 2 tygodnie później...

Pszczółka ma już PW, czekam w takim razie na szczegóły i jak już będziemy coś wiedzieć, to wrzucę temat w innych mediach :wink:

Dzięki za zainteresowanie!

I już po spotkaniu...Dzięki Pepe, Wookashowi i Majkelowi za przybycie. :icon_biggrin:

Spieszę uprzejmie "donieść" co następuje:

Zbiórka na Placu Teatralnym o godz. około 10.00 w dniu 21.03. Potem lecimy do Domu Dziecka na Dalibora 1. na godz.11.00 . Spiochy i leniwce nastawiają budziki,please... :biggrin: Tam bawimy się z dziećmi do 15-16.

W programie artystycznym m.in.: Palenie Marzanny ( niestety wody niet w pobliżu) -dzieci nie znają tego zwyczaju i mają ogłoszony konkurs na najlepszą Marzannę (może jakieś nagrody przygotujemy?), wodna siatkówka, zawody w hula hop( ćwiczcie zawzięcie swoje brzuchy i bioderka,coby dzieci nie zawstydzać-nie ma letko :icon_mrgreen: ) ,wożenie na moturkach obowiązkowo - dzieci już nie mogą się doczekać. :crossy: Dodatkowo będą harcerki -animatorki dla dziecióf -uściski dla Wookasha.

Podawajcie jeszcze inne zabawy i konkursy. :icon_biggrin:

Z kulinarnych atrakcji:

Grochówka z chlebkiem przygotowana przez szanowne Panie kucharki z DD, kiełbacha z keczupem i musztardą od sponsora, będą upieczone ciacha :biggrin:

Tak więc dyspensa na łakocie wszelkiego rodzaju w tym dniu wskazana :buttrock:

Oczywiście pogoda będzie Super, nie może być inaczej. Gdyby jednak było cosik nie hallo z aurą, to ze strony DD będą rozstawione namioty ,gdzie będzie można zorganizować grilla. Zabawy wewnątrz budynku (ale to już najgorszy scenariusz..Tfu,tfu...Na psa urok :wink: )

Tak więc szykujcie serducha, maszyny, dobre humory, zaklinajcie pogodę. :biggrin:

Sciskam, owad miodopędny

Moznaby po imprezie w domu dziecka, spakowac manatki i gdzies smignac na ognisko/grilla w okolice Kampinosu moze ??

Potem faktycznie można gdzieś pojechać na "pifko" o ile sił starczy :biggrin:

Jak to dobrze ze od 20 marca mam URLOP :biggrin: W takim razie dołączam do hałasującej gromady :lalag:

Na Mikołajach byłem to i tym razem dzieciakom nie odpuszczę.... :icon_razz: :icon_mrgreen:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Tak co do tych kiełbasek, żeby zbytnio nie wytężać mojej zażyłości ze sponsorami proponuję aby każdy przybyły wziął ze sobą kiełbasę dla siebie i dodatkowo dla dziecka - w ten sposób będziemy zabezpieczeni na ewentualny brak kiełbasy :) - jeszcze w każdym razie pogadam na ten temat z moim źródłem :)

Harcerki- no harcerki nadal się zastanawiają, ale jestem dobrej myśli (oby oby oby były)

Jeśli chodzi o palenie Marzanny, to niedaleko jest jest Moczydło. 10-15 minut spacerkiem i wody tyle, że

ho, ho.

Hm...To prawda,że jest niedaleko (choroba zapomniałam), ale obawiam się, że przy dużej ilości chętnych pragnących uczestniczyć w tej imprezie, sprzętu,a przede wszystkim szalejących dzieciach może to być dosyć skomplikowane pod względem organizacyjnym i czasowym. Oczywiście możemy pogadać z Grzegorzem o takiej ewentualności, dlaczego nie? :icon_biggrin:

Tak co do tych kiełbasek, żeby zbytnio nie wytężać mojej zażyłości ze sponsorami proponuję aby każdy przybyły wziął ze sobą kiełbasę dla siebie i dodatkowo dla dziecka - w ten sposób będziemy zabezpieczeni na ewentualny brak kiełbasy :) - jeszcze w każdym razie pogadam na ten temat z moim źródłem :)

Harcerki- no harcerki nadal się zastanawiają, ale jestem dobrej myśli (oby oby oby były)

Pogadaj Wookashu, pogadaj. Co do harcerek...Sądzę, że tak szczytny cel, jak zabawa z naszymi dziećmi, sprawienie im radości i frajdy, przechyli szalę decyzji na TAK :icon_biggrin:

Edytowane przez pszczola35

Tak co do tych kiełbasek, żeby zbytnio nie wytężać mojej zażyłości ze sponsorami proponuję aby każdy przybyły wziął ze sobą kiełbasę dla siebie i dodatkowo dla dziecka

No byla taka opcja omawiana, ale zadeklarowales ze "sponsor" do rade i wszystko zalatwisz a teraz ??? :eek:

Zmiana nastroju ??? :icon_razz:

Jeśli chodzi o palenie Marzanny, to niedaleko jest jest Moczydło. 10-15 minut spacerkiem i wody tyle, że

ho, ho.

No tak, ale ............. 50 kilka dzieciakow z domu dziecka + drugie tyle motocyklistow wali na Moczydlo.

Dasz rade to ogarnac ???

A jako motocyklisci to mozemy ..... spalic Marzanne :buttrock: :crossy:

Ja mogę przyjechać, mogę terz kupić ze 4 kg giętkiej - nie zbiednieje strasznie

... jak tylko będę pamiętał :-D

mam 2 kaski, 2 kombi, 2 motocykle i tylko pogody nie widać - ale dziś w TVN pogoda długoterminowa zapowiada początek sezonu w next weckend :-D

Witam. Czytam czytam,pomysł piękny. Czy aby udać się do DD na Dalibora (oczywiście z ekwipunkiem kiełbasa itp ) muszę się ustawić z wami ,czy wystarczy stawić się uśmiechniętym na Pl. Teatralnym ? Pytam,bo nie mam pewności co do wolnego w tym czasie. Pozdrawiam.

Co do miłego spędzenia czasu przy "pifku" po wizycie w DD to jest piękna przystań nad J.Zegrzyńskim - miejsce na ognisko,siatkówka plażowa,pokoje 3osobowe by nie ryzykować i wyleczyć się do południa, obiekt zamknięty chroniony ,na terenie parking. Opłata tylko za pokój. niestety nie znam obecnych cen ,ale to jakieś nieduże pieniądze.

Panie Majkelu wali mnie to. :wink:

Yuby..oczom nie wierzę... Proszę o zachowanie choć odrobiny kultury osobistej, przynajmniej w tym wątku? Dobrze? :rolleyes:

Witam. Czytam czytam,pomysł piękny. Czy aby udać się do DD na Dalibora (oczywiście z ekwipunkiem kiełbasa itp ) muszę się ustawić z wami ,czy wystarczy stawić się uśmiechniętym na Pl. Teatralnym ? Pytam,bo nie mam pewności co do wolnego w tym czasie. Pozdrawiam.

Nie musisz ustawiać się z nami, wystarczy że będziesz i już :icon_biggrin:

Panie Majkelu wali mnie to. :wink:

Panie jubusiu !!!

Oczy przecieram ze zdumienia bo ..... tracisz fason i opinie maczo forumowego :icon_mrgreen:

Co to sie porobilo .... harcerzy mu sie chce jak bedzie tam sporo pieknych, mlodych harcerek-studentek ...

No coz .... Twoja strata :buttrock:

przystań nad J.Zegrzyńskim - miejsce na ognisko,siatkówka plażowa,pokoje 3osobowe by nie ryzykować i wyleczyć się do południa, obiekt zamknięty chroniony ,na terenie parking. Opłata tylko za pokój. niestety nie znam obecnych cen ,ale to jakieś nieduże pieniądze.

A to juz w tym rejonie prym wiedzie Kate i Ona pewnie wszystko wie: co, jak, po co i dlaczego :buttrock: :clap:

Edytowane przez majkelpl

No byla taka opcja omawiana, ale zadeklarowales ze "sponsor" do rade i wszystko zalatwisz a teraz ??? :eek:

Zmiana nastroju ??? :icon_razz:

No tak, ale ............. 50 kilka dzieciakow z domu dziecka + drugie tyle motocyklistow wali na Moczydlo.

Dasz rade to ogarnac ???

A jako motocyklisci to mozemy ..... spalic Marzanne :buttrock: :crossy:

Panowie bez jaj. Skoro ma nas być aż tylu, to każdy bierze dziećaka za ręke i idziemy.

Nowe doświadczenie dla nas, przyszłych ojców. Jeżeli jeszcze mają być harcerki:), co jest świetnym pomysłem, to napewno nie zabłądzimy. A maszyny można zostawić przy Dalibora.