Jump to content

witam

Recommended Posts

jestem nowy na tym forum

mam pytanie posiadam drz 400s

zwłasnej winy za gotowałem płyn w chłodnicy,ponieważ jeździłem po piaskowni z zagjętą osłoną wentylatora,mój problem polega na tym że po tej jeździe moto bierze mi olej i bardzo delikatnie kopci,podejrzewam że przegrzały sie uszczelniacze na głowicy lub do tego jeszcze pierścienie,chciałbym usunąć tą usterke w własnym zakresie ale nie posiadam serwisówek więc niebęde wiedział z jaką siłą podokręcać głowice wałek jeśli ktoś posiada serwisówki z takimi danymi prosił bym o udostępnienie

jestem nowy na tym forum

mam pytanie posiadam drz 400s

zwłasnej winy za gotowałem płyn w chłodnicy,ponieważ jeździłem po piaskowni z zagjętą osłoną wentylatora,mój problem polega na tym że po tej jeździe moto bierze mi olej i bardzo delikatnie kopci,podejrzewam że przegrzały sie uszczelniacze na głowicy lub do tego jeszcze pierścienie,chciałbym usunąć tą usterke w własnym zakresie ale nie posiadam serwisówek więc niebęde wiedział z jaką siłą podokręcać głowice wałek jeśli ktoś posiada serwisówki z takimi danymi prosił bym o udostępnienie

jeśli miał ktoś podobny problem może podzielił by sie zemną bo może wystarczy wymienić uszczelniacze na zaworach

oczywiście - na pewno znajdzie się ktoś kto widząc że jakoś nie chciało ci się wstukać kilku słów w wyszukiwarkę czy przejrzeć forum bardzo chętnie opisze ci cały proces i nawet wyśle ci manuala :bigrazz:

Prosze, o to serwisowka > http://www.wrzuta.pl/pliki/d1GGU5TrCf/suzu...al_eng_by_mosue

Na przyszlosc moze warto wejsc do tematu >>>> Wszystko o DRZ 400 <<< !!

dziękuje bardzo za serwisówke już mam ją na kompie ,przeglądałem forum i nigdzie nie widziałem

jeszcze raz dzięki