Seba drz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 jestem nowy na tym forum mam pytanie posiadam drz 400s zwłasnej winy za gotowałem płyn w chłodnicy,ponieważ jeździłem po piaskowni z zagjętą osłoną wentylatora,mój problem polega na tym że po tej jeździe moto bierze mi olej i bardzo delikatnie kopci,podejrzewam że przegrzały sie uszczelniacze na głowicy lub do tego jeszcze pierścienie,chciałbym usunąć tą usterke w własnym zakresie ale nie posiadam serwisówek więc niebęde wiedział z jaką siłą podokręcać głowice wałek jeśli ktoś posiada serwisówki z takimi danymi prosił bym o udostępnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam, to cieszy kiedy kolejni motocyklisci dolaczaja do FM:D. Na forum jest cos takiego jak wyszukiwarka...wpisz tam slowo"manual" lub"serwisówek"..powodzenia:D.pzdr Szymon_R6! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba drz Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 jestem nowy na tym forum mam pytanie posiadam drz 400s zwłasnej winy za gotowałem płyn w chłodnicy,ponieważ jeździłem po piaskowni z zagjętą osłoną wentylatora,mój problem polega na tym że po tej jeździe moto bierze mi olej i bardzo delikatnie kopci,podejrzewam że przegrzały sie uszczelniacze na głowicy lub do tego jeszcze pierścienie,chciałbym usunąć tą usterke w własnym zakresie ale nie posiadam serwisówek więc niebęde wiedział z jaką siłą podokręcać głowice wałek jeśli ktoś posiada serwisówki z takimi danymi prosił bym o udostępnienie jeśli miał ktoś podobny problem może podzielił by sie zemną bo może wystarczy wymienić uszczelniacze na zaworach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 oczywiście - na pewno znajdzie się ktoś kto widząc że jakoś nie chciało ci się wstukać kilku słów w wyszukiwarkę czy przejrzeć forum bardzo chętnie opisze ci cały proces i nawet wyśle ci manuala :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Prosze, o to serwisowka > http://www.wrzuta.pl/pliki/d1GGU5TrCf/suzu...al_eng_by_mosue Na przyszlosc moze warto wejsc do tematu >>>> Wszystko o DRZ 400 <<< !! Edytowane 9 Lutego 2009 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba drz Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Prosze, o to serwisowka > http://www.wrzuta.pl/pliki/d1GGU5TrCf/suzu...al_eng_by_mosue Na przyszlosc moze warto wejsc do tematu >>>> Wszystko o DRZ 400 <<< !! dziękuje bardzo za serwisówke już mam ją na kompie ,przeglądałem forum i nigdzie nie widziałem jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi