Skocz do zawartości

Ogólnopolską Wystawę Motocykli i Skuterów

pagi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie niereformowalny ten jej chłopak. Pora na zmiany Iskra :icon_razz:

Ja tam mogę na moim literku zajeżdżać Ci pod okno i serenady śpiewać jak zajdzie taka potrzeba ;)

Zmiany to chyba zaszły w twoim mózgu w chwili urodzenia i widać że nie odwracalne :icon_twisted:

Literkiem to się możesz bujać na kole po mieście i napewno znajdziesz tam fanki z twoim poziomem myślowym (jeśli w ogóle można tu mówić o jakimś poziomie), a Idola już nie organizują więc nie pośpiewasz :icon_twisted:

P.S Do Admina - zapewne jest to teks zasługujący na ostrzeżenie i godzien jestem je przyjąć a "kolegę" Mobiliaza poproszę o dalsze perswazje w tym temacie na PW a nie na forum publicznym.

Pozdro :bigrazz:

No i nadszedł ten moment, kiedy napalony młodzian dostał(co prawda werbalnego, ale za to bardzo celnego) pstryczka w nos :icon_twisted: Czy ten kubeł zimnej wody poskutkuje? Czy też napalony młodzian będzie prosił się o jeszcze? Tego dowiemy sie już w następnym odcinku naszej telenoweli :cool:

Asia , dobrze to nazwała "koty marcowe ".

Wiadomo, że każdy chodzi podminowany gdy widzi o tej porze śnieg na dworze a przecież chciałoby się już pośmigać na czarnym, suchym asfalcie więc nie ma co się napinać tylko w dobrym humorze czekać na wiosnę:)

IsKra66, zareagowała i dała wystarczający sygnał zalotnikom, że już nie chce być obiektem ich twórczości literackiej :) i na pewno to zrozumieli.

Panowie, kobieta interesująca, inteligentna i ładna zawsze będzie obiektem zainteresowania płci przeciwnej ....i nie tylko :) ale to dobrze świadczy o nas i o tym, że odpowiednią wybraliśmy partnerkę :) , więc nie wyciągajmy od razu miecza :)

Pokój nam Wszystkim :)

Edytowane przez Jeżyk

Panowie, kobieta interesująca, inteligentna i ładna zawsze będzie obiektem zainteresowania płci przeciwnej ....i nie tylko :) ale to dobrze świadczy o nas i o tym, że odpowiednią wybraliśmy partnerkę :) , więc nie wyciągajmy od razu miecza :)

Pokój nam Wszystkim :)

Tyle, że Iskra to nie moja partnerks tylko enzo. Pytanie brzmi jak odwrócić rolę, żebym to ja miał odpowiednią partnerkę - Ją :icon_mrgreen:

Tyle reszte kotów idę z enzo rwać na priva.

Tyle, że Iskra to nie moja partnerks tylko enzo. Pytanie brzmi jak odwrócić rolę, żebym to ja miał odpowiednią partnerkę - Ją :icon_mrgreen:

Tyle reszte kotów idę z enzo rwać na priva.

A Ty tak serio czy po prostu lubisz wku**iać ludzi?

I z duchem Twoim.

A teraz napijmy sie wina mszalnego :crossy:

Za zdrowie i powodzenie wszystkich milusinskich :buttrock:

Więc bracia-schowajcie miecze do pochwy :icon_rolleyes:

Hmm ........ kolego zajc, wydaje mi sie ze prowokujesz cos :icon_razz:

Mobilaiz chyba sobie w tym sezonie nie pojeździmy... wyluzuj...

Zawsze Ci jeszcze Yuby pozostaje :crossy: :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

Tylko którego metra? Bo w ten weekend znów spełniają się największe sny warszawskich konstruktorów i mamy dwie linie metra! Linia A od kabat do wilanowskiej i linia B od centrum do młocin! A ktoś mówił, że nie dożyję dwóch linii! :D

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017