MaRT TVL Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ja z wnioskiem formalnym robi się zamieszanie. Gdyby tak więcej materiału foto, to zdecydowana wiekszość mogłaby empirycznie stwierdzić, czy opada, czy sie wznosi... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozumiem ze chodzi Ci o fotki Iskry ??? :clap: :buttrock: Czy opadajacych i znoszacych sie ??? Bo ja juz wiecej fotek z wystawy nie mam :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ja z wnioskiem formalnym robi się zamieszanie. Gdyby tak więcej materiału foto, to zdecydowana wiekszość mogłaby empirycznie stwierdzić, czy opada, czy sie wznosi... :cool: no jak Ty nie możesz stwierdzić czy Ci się wznosi..... nie ważne empirycznie czy teoretycznie, mimo wszystko współczuję :biggrin: Chociaż zdjęcia gorącej koleżanki z Rzeszowa mogłyby rzeczywiście podgrzać atmosferę. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Czyli ujmując to prostolinijnie, IsKra prosimy o foty. Czy to nie był temat o jakiejś tam wystawie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Widzę, że temat zaczyna się nieco o mnie robić. Spasujmy więc P.S No miałam zostać w wawie ale reszta kompanów chciałą wracać. A tak ciekawie się zapowiadało :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Widzę, że temat zaczyna się nieco o mnie robić. Spasujmy więc Nie bądź już taka skromna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zaraz Enzo wkroczy do gry i znowu bedzie po zabawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zaraz Enzo wkroczy do gry i znowu bedzie po zabawie :D Strasznie niereformowalny ten jej chłopak. Pora na zmiany Iskra :icon_razz: Ja tam mogę na moim literku zajeżdżać Ci pod okno i serenady śpiewać jak zajdzie taka potrzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oj, widać po komentarzach, ze wiosna się zbliża :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Myślisz, że to taka motocyklowa wersja kotów marcowych? ;) Ale fakt, że wiosna mogłaby już przyjść. Chociaż najpierw wolałabym odzyskać motocykl, żebym nie musiała się wściekać, że pogoda jest, a ja nie mam czym jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Strasznie niereformowalny ten jej chłopak. Pora na zmiany Iskra :icon_razz: Ja tam mogę na moim literku zajeżdżać Ci pod okno i serenady śpiewać jak zajdzie taka potrzeba ;) Ales Ty nagrzany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ales Ty nagrzany... Ciekawe kiedy przesadzi i liścia dostanie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 No ja tam żadnych serenad nie potrzebuje. BA nawet ich nie chcę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ciekawe kiedy przesadzi i liścia dostanie :icon_twisted: A liscie to dla Yubego sa zarezerwowne :icon_mrgreen: :buttrock: Widzę, że temat zaczyna się nieco o mnie robić. O kobietach :notworthy: :clap: Nawiazujac do zdjec z wystawy :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 kasztany. :wink: Inaczej zwane tez ... klockami :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi