marcinrednose Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zbieram chętnych na wypad na tor Radom w środę 29.08. Chętni wpisywać się:1 Marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nikgo chętnego nie było więc odpuszczam środę.Jesto ktoś chętny jechać w poniedziałek 3 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Oj, nie odpuszczaj tak szybko tej środy - pogoda ma być idealna, ja bym się chętnie przejechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Oj, nie odpuszczaj tak szybko tej środy - pogoda ma być idealna, ja bym się chętnie przejechała. Jestem jutro na szkoleniu i między 10-14 bede sprawdzł forum. Jak pogoda będzie ok i dam rade z urlopem to ogarne środę. Tylko daj znać na 100czy jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Może ja pojadę, jak mi wolne w pracy dadzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Marcin ty odpuszczasz a ja szefowi powiedziałem o wolnym... Chętnie bym zobaczył co i jak a nie tylko ten plac budowyTakże nie odpuszczaj bo ja i jeszcze jedno moto chętnie.Pozatym teraz pogada ma być a nie wiadomo jak przyszły tydzień będzie wyglądał. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Dobra chętni natą środę 29.08 1.Marcinrednose (potwierdze jutro do 15)2.Vega3.Kivi4.Ogonek Dajcie znac jutro tak do 12 i jakjest ekipa to postaram sie z urlopem. Yuby w przyszłym tygodniu też moge jechać. Jak jutro zalicze środe to w przyszłym też by środa była spoko. Dogadamy się jeszcze. Z drugiej strony jeśli chodzi o przyszły tydzień to wolał bym sprobówać jazdy po innym torze. Jest coś w tygodniu w rozsądnej odległości od Warszawy? Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja i i drugie moto już teraz daje znać czyli masz 5 moto. Czyli zakładasz że jedziesz i nie masz jeszcze wolnego???nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W oresie wakacyjnym najczęściej nie mam problemu żeby wziąć urlop. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja jadę :) od rana czy na popołudnie? (mnie obojętne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Bede wiedzial czy mam urlop dopiero ok 16-17.Jak dostane to bede jechal rano. Zobacze jeszcze czy 1 sesje czy na caly dzien zostane. Jak bede startowal to o 7.00 z Marek. Moze spotkamy się wszyscy o 7.40 pod McDonald w Jankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No i rewela. Pojeździmy ramię w ramię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dobra. Start jutro o 7.00 w Markach. 7.40 najprawdopodobniej zgarniam Daimlera z McDonalds w Jankach.Chętni niech dołączą w Jankach. Chętni1 Marcinrednose2 99% Daimler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Chętni1 Marcinrednose2 99% Daimler3 Vega - w Jankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi