Ktm_16 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 witam mam problem z moim licznikiem w Ktm exc 450 jest to orginalny licznik KTm. Licznik w ogóle sie sie wyłancza i cały czas sie świeci. tak nie bylo on powinien automatycznie sie włanczac i wyłanczać. czy gdzies jest zwarcie ?? ciekawe gdzie ? teraz musze odłanczac akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) ..wyłancza (..) włanczac i wyłanczać (..) odłanczac.. :banghead: "wyłącza", "włączać i wyłączać", "odłączać".. Co do licznika, to w Katach bardzo często, po jakimś czasie padają wyświetlacze - jak ci bardzo zależy, to drąż temat. Mi tam zawsze zwisało :biggrin: (padł w dwóch z trzech, które miałam). Edytowane 2 Lutego 2009 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Który rok ? Z tego co pamiętam w starszym modelu był licznik podobny do rowerowego, a w nowszym modelu taki jak w linku http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M996947 który licznik masz w swoim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Po pierwsze który rok twojego kata, bo zależy czy masz starszy licznik czy ten nowszy, jeśli ten problem pojawia ci się po myciu motocykla to znaczy ze masz wode w złączkach lub w przełączniku na kierze. Aha ten problem dotyczy starszego licznika bo ja mam tak samo, po myciu musze rozpinać kostke i suszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi