PeKaWu Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 A jak nie masz pojecia to co wtedy? Nie koczyles technikum samochodowego, nie pracujesz w warsztacie, nie miales wczesniej 15 roznych motocykli i samodzielnie ich nie naprawiales? Dopoki nie kupisz kilku zlomow i nie nauczysz sie na wlasnych bledach bedziesz zielony. Uwielbiam typow ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy. W kazdej dziedzinie zycia jestes takim ekspertem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazorex82 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Oj tam:) nie ma co sie znecac nad tematem.sam ocenilem ten moto na watpliwy i podejrzany po to zeby ktos kto ma do niego spory kawal drogi nie fatygowal sie chcac kupi faktycznie moto idealne w perfekcyjnym stanie.Nie jestem mechanikiem rozumow nie pozjadalem ale zauwazylem razace rzeczy wykluczajace go jako moto z opisu.Mialem jedynie 2 motocykle i oba to r1 i zaden nie byl idealny:).Oczywiscie mam nadzieje ze kiedys takowy kupie po wnioskach z przeszlosci.Tymczasem znalazlem zx10r warta uwagi i ogladalem i poza drobnymi mankamentami jest ok i zamierzam ja kupic w niedziele zywiac oczywiscie nadzieje ze trafilem na dobry sprzet.Pozdrawiam i prosze nie sianie podzialow miedzy nami motocyklistami i nie sprzeczanie sie nad aukcja jakiegos palanta ktora zostala tutaj umieszczona jako ostrzezenie lub informacja.Przeciez w kazdym z nas plynie taka sama krew, w jednych szybciej w innych wolniej lub rozni sie temperatura lecz zawsze jest taka sama:).Aha i jezeli ktos chce moge dac jeszcze 2 linki maszyn ktore ogladalem ostatnimi czasy i okazaly sie nieporozumieniem (r1 2005 i gixxer k5 1000).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A jak nie masz pojecia to co wtedy? Nie koczyles technikum samochodowego, nie pracujesz w warsztacie, nie miales wczesniej 15 roznych motocykli i samodzielnie ich nie naprawiales? Dopoki nie kupisz kilku zlomow i nie nauczysz sie na wlasnych bledach bedziesz zielony. Uwielbiam typow ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy. W kazdej dziedzinie zycia jestes takim ekspertem? Zgadzam sie,ale niech kupiec wie ze kupuje zloma i niech sie liczy z konsekwencjami. Bo "troche" nie fajnie sie dowiedziec,ze kupilo sie zloma,a szukalo sie normalnego moto bez kinder niespodzianek. Ale masz racje,praktyka jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A jak nie masz pojecia to co wtedy? Nie koczyles technikum samochodowego, nie pracujesz w warsztacie, nie miales wczesniej 15 roznych motocykli i samodzielnie ich nie naprawiales? Dopoki nie kupisz kilku zlomow i nie nauczysz sie na wlasnych bledach bedziesz zielony. Uwielbiam typow ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy. W kazdej dziedzinie zycia jestes takim ekspertem? Przyczepiłem się tylko do tego, że kupno plastka wiąże się... A dlaczego tylko plastika? Nie trzeba wcale być specjalistą, żeby się nie nadziać. A poza tym wcale nie trzeba kupić kilku sprzętów, żeby być wspomniamym specjalistą :banghead: Nie każdy jest pokroju Twojego, gdzie trzeba kończyć szkołę, naprawić 15 różnych motocykli, żeby zobaczyć, że maszyna jest poskładana z 3 :icon_razz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Przyczepiłem się tylko do tego, że kupno plastka wiąże się... A dlaczego tylko plastika? Nie trzeba wcale być specjalistą, żeby się nie nadziać. A poza tym wcale nie trzeba kupić kilku sprzętów, żeby być wspomniamym specjalistą :banghead: Nie każdy jest pokroju Twojego, gdzie trzeba kończyć szkołę, naprawić 15 różnych motocykli, żeby zobaczyć, że maszyna jest poskładana z 3 :icon_razz: :banghead: To moze zglos sie do Mam talent!, skoro od urodzenia rozpoznajesz padaki na pierwszy rzut oka :bigrazz: Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi