kamilyzf Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cześć Dzisiaj postawiłem moto na stojaku tak że tylne koło było w powietrzu. Odpaliłem moto i jak wrzuciłem bieg (obojętnie jaki) to ze skrzyni zaczęły dobiegać dość głośne odgłosy (uderzenia powodowały nawet zatrzęsienie się motocykla, tak jak by zęby się nie zazębiały, ale na pół sprzęgle wszystko ok. Dodam jeszcze że podczas jazdy nic nie słychać i biegi wchodzą bezproblemowo. Co może być tego przyczyną? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 jak masz koło na stojaku to cały układ napedowy jest luzny i nie ma obciązenia wiec lata na wszystkie strany jak chce i stąd te odgłosy... Przestan sie bawic motcyklem na stojaku tylko używaj go do tego od czego jest - w sumie sam sobie już odpowiedziałeś: ,,podczas jazdy nic nie słychać i biegi wchodzą bezproblemowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cześć Dzisiaj postawiłem moto na stojaku tak że tylne koło było w powietrzu. Odpaliłem moto i jak wrzuciłem bieg (obojętnie jaki) to ze skrzyni zaczęły dobiegać dość głośne odgłosy (uderzenia powodowały nawet zatrzęsienie się motocykla, tak jak by zęby się nie zazębiały, ale na pół sprzęgle wszystko ok. Dodam jeszcze że podczas jazdy nic nie słychać i biegi wchodzą bezproblemowo. Co może być tego przyczyną? pzdr. Postawisz na glebę i będzie po problemie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilyzf Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dzięki chłopaki a już myślałem że :banghead: tak to jest jak ktoś jest nadopiekuńczy :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi