lutek22 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Witam mam 13 lat i chce kupić Bandita 400 do nauki jazdy większym motorem w przeszłości jeździłem kilkoma motorami wymienie po kolei : -motorynka (2 biegowa) -romet ogar typ 200 -wsk 125 (3 biegowa -mz 150 -mz 250 a teraz chce kupić bandziora u wujka siedziałem na 600 niejestem chudy jak patyk mam 174 cm wzrostu i 70 kg wagi dysponuje kasą jakies 5000 zł co polecacie kupić tego bantitka czy cos innego lepiej jak z częściami, co sie w nim szybko psuje i czy nie bedzie wiru w baku?? Edytowane 30 Stycznia 2009 przez lutek22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek22 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a jak wprowadzą powyżej 40 KM od 24 lat a im szybciej sie zaczne takim uczyc to tym lepiej bede na drodze w przyszłości umiał zapanować nad maszyną to jakie moto polecacie ale najbardziej w oko wpadł mi B4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) dla 13 latka polecam pozostać przy motorynkach, skuterach itp. Kup sobie Ogara 900 i szlifuj jazdę :) :buttrock: Edytowane 30 Stycznia 2009 przez onael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek22 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 po co mi taka 50ccm jak w szopie stoi Mz 250 i chyba ją sprzedam zeby cos lepszego kupic tą mzetką przejechałem jakies 3000 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 poprostu kup bandziora jeśli cie na to stać i tyle,tylko nie daj ponieśc się wyobraźni,na twoim miejscu najpierw zrobiłbym prawko wiem sam po sobie ile kosztuje jezdżenie bez A,i uważaj bo tak szybko zaczynajac możesz szybko skończyć nie życze ci tego tylko przestrzegam pozdrawiam lewa w górę Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek22 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 a ile kosztuje jazda bez prawka kat. A ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...azda+bez+prawka przeczytaj dokładnie ten temat. Zrobisz co zechcesz, ale ja osobiście odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 dość temat pierwszego motocykla jest dość dokładnie omówiony. zarówno od strony wyborów rozsądnych, jak i tych którzy zamiast rozsądku legitymują się jakimś mitycznym "olejem w głowie". bandit 400 też był omawiany, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki - a w razie braku informacji dopisać się do najlepiej pasującego wątku konsekwencje jazdy bez prawka są wymienione wyżej i to chyba byłoby wszystko w temacie zamykam jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi