falko Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Do zlotu pozostało już tylko dwa tygodnie ... trzeba się już pomału szykować :bigrazz: . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nareszcie! Nocleg czeka juz od dwöch miesiecy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 na forum klubu 96MC jest otwarty dział poświęcony temu zlotowi ... jest tam bardzo dużo informacji o zlocie http://96.3h.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja teraz z tą złamaną ręką to pomarzyc mogę może we wrześniu na jakieś zakończenie się załapie....może Kletno :wink: bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 ja teraz z tą złamaną ręką to pomarzyc mogę może we wrześniu na jakieś zakończenie się załapie....może Kletno :wink: bawcie się dobrze Eh puścić Cię samego do Kletna... Wracaj szybko do zdrówka, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Mój pierwszy Łagów będzie ... Moje pierwsze Kawasaki też będzie :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_razz: A tak na serio to wiele się nasłuchałem o tej imprezie i jej nie odpuszczę :buttrock: Mam tylko nadzieję, że jakieś miejsce pod namiot gdzieś wywalczę ;) Edytowane 29 Czerwca 2009 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalcia Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kawasaki jest MOJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Szkielety jak zwykle stawia sie liczna grupą :biggrin: zaczynamy impreze w Łagowie juz w czwartek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No i nadszedł czas na otwarcie pierwszej beczki piwa!!! Już za chwileczkę, już za momencik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ktoś jest zorientowany, jak ma byc w Łagowie w tym roku, bo różne rzeczy słychac? Podobno zmienione zostało miejsce zlotu a w cenie wjazdu (70zł) jest tylko park maszyn, pole namiotowe i wstęp na koncerty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wszystkie informacje o które pytasz są na forum klubowym: http://96.3h.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t...54a362809fc1b27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A koszulka i blacha w cenie ? bo niedoczytalemmmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A koszulka i blacha w cenie ? bo niedoczytalemmmm! Nie znalazłem w cenie koszulki i blachy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Ktoś jest zorientowany, jak ma byc w Łagowie w tym roku, bo różne rzeczy słychac? Podobno zmienione zostało miejsce zlotu a w cenie wjazdu (70zł) jest tylko park maszyn, pole namiotowe i wstęp na koncerty? No lipa w tym roku pod tym wzgledem. W ubieglych latach bylo kolo 120 ale pelna opcja. Jakies jedzonko, piwa i inne bajery. A dzis wszystko trzeba kupic osobno. Placisz w sumie za wstep i pole ... i losowanie motocykla. "Byznes" ;) Edytowane 2 Lipca 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) ....Placisz w sumie za wstep i pole ... i losowanie motocykla. "Byznes" ;) ... jak już zrobiłeś taką ,,wyliczankę'' to nie zapomnij ,że płacisz też za możliwość przebywania i bawienia się na 19 koncertach rockowo bluesowych ( na żywo) ... i nie są to jedyne atrakcje które w tym roku czekają na uczestników Wg prognoz w końcu ma być słoneczny weekend ... więc palmy maszyny i do Łagowa ! :buttrock: Edytowane 2 Lipca 2009 przez falko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi