1janbo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 a i jeszcze okulistę naślę! ...nieee, nooo, od dzisiaj @Gineczka jestem Twoim najwierniejszym fanem :buttrock: Ale wiesz... @Kiler i tak nie widzi przeszkód :icon_mrgreen: (...) to mogę jechać nawet i 90 ale niestety na sporcie takie tempo odpada bo mimo najszczerszych chęci chyba by mi ręce odpadły (...) ...prawdziwy Kiler nie szcz... - nie rozczula się... dasz radę... nie pierwszy raz, tak na marginesie :clap: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 1janbo ekipa z OTM Prudnik będzie w Częstochowie prawdopodobnie już w sobotę,wiec można się spotkać. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ...nieee, nooo, od dzisiaj @Gineczka jestem Twoim najwierniejszym fanem :buttrock: Ale wiesz... @Kiler i tak nie widzi przeszkód :icon_mrgreen: O ! widzę ,że mój fanclub rośnie w siłę ! :icon_mrgreen: ...jeszcze trochę i to MY przejmiemy władzę nad światem!!! :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 zaraz niektóre kobiety wypowiadające się w tym temacie zbanuje :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: za obrażanie moich uczuć względem mojej ukochanej Hondzi :biggrin: co prawda jakoś nie chce mi się wierzyć że potrafiłabyś znaleźć świece w moim moto a co dopiero ja wykręcić ale ......... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 1janbo ekipa z OTM Prudnik będzie w Częstochowie prawdopodobnie już w sobotę,wiec można się spotkać. ...niee, nooo, to już nie ma innej opcji, taka okazja - trzeba dotrzeć do Częstochowy. A na marginesie, tak jak mówiłem, od 22-go kwietnia hałasuję przez 3 tygodnie w Waszych stronach :crossy: co prawda jakoś nie chce mi się wierzyć że potrafiłabyś znaleźć świece w moim moto a co dopiero ja wykręcić ale ......... :biggrin: Kiler, nie ryzykuj, widziałem Gineczkę w akcji :banghead: :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caipirinha Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 hehe. dokładnie.. minuta i moje świece krążyły miedzy jej zgrabnymi paluszkami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 hehe. dokładnie.. minuta i moje świece krążyły miedzy jej zgrabnymi paluszkami :P ...okoliczności mi znane, ale nick... A może coś mnie ominęło? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caipirinha Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ale nick... tożto Marku najlepszy drink.. z li(e)monki ;) a co do rozpoczęcia jesli ekipa się zbierze, chętnie sie dołączę.. i oby były patrole.. mamy cos do przetestowania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ........ Kiler, nie ryzykuj, widziałem Gineczkę w akcji :banghead: :buttrock: :clap: eee no . może w jakiś golasach da się to szybko i bezproblemowo zrobić ale u mnie nie jest to takie proste :biggrin: . Tu się trzeba dużo narozkrecać :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 tożto Marku najlepszy drink.. z li(e)monki ;) a co do rozpoczęcia jesli ekipa się zbierze, chętnie sie dołączę.. i oby były patrole.. mamy cos do przetestowania :P ...dobra, jestem "w domu", wchodzę :buttrock: :biggrin: eee no . może w jakiś golasach da się to szybko i bezproblemowo zrobić ale u mnie nie jest to takie proste :biggrin: . Tu się trzeba dużo narozkrecać :):):) ...jak już gdzieś pisałem, jestem najwierniejszym fanem Gineczki (Motyla, Pinokia)... wierzę, że da radę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ...Módlmy się więc bracia o przydrożne patrole... :crossy: jak to mawiają ..."wiara czyni cuda" :icon_razz: oj będzie sie działo :buttrock: pzdr wiernych fanów i ładujących moje ego! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ...Módlmy się więc bracia o przydrożne patrole... :crossy: ...ja nie wiem, o czym mówisz, ale to tendencyjna wypowiedź :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ...Módlmy się więc bracia o przydrożne patrole... :crossy: tak bardzo za nimi tęsknisz ??? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caipirinha Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 chłopaki.. jak dojdzie co do czego, sami będziecie się modlić o kolejne patrole :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 chłopaki.. jak dojdzie co do czego, sami będziecie się modlić o kolejne patrole :P ...a tego nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi