Logum Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) Witam jak w temacie proszę o konkretne odpowiedzi mile widziane zdjęcia. Interesuje mnie jak przymocować osłony do motocykla MZ ES 250/2 wiem że jeden punkt jest przy baku ( blaszki które wychodzą na zewnątrz) ale głównie chodzi mi o mocowanie na głównej róże ramy mam potrzebne do tego mocowanie ( obejma na ramę i dwa ramiona) ale w żaden sposób nie mogę dojść jak to przykręcić. Proszę o pomoc . Pozdrawiam PS. jeżeli ktoś wie to może jeszcze napisać jakiej długości powinny być te ramiona mocujące. Edytowane 23 Stycznia 2009 przez Logum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie mam fotek ale na dole jest taki plaskownik laczy obie oslony, a na srodku ma takie polokragle przegiecie. Do tego jest drugi plaskownik krotszy z takim samym przegieciem i otworami na srubke 6. Po zlozeniu tych dwoch polowek powstaje taka obejma ktora trzyma sie rury ramy. Nie wiem czy rozumiesz ale ciezko to ubrac w slowa. Na wysokosci cylindra jest jeszcze pret fi 6 z nakretkami plastikowymi ktory dodatkowo spina oslony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logum Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No wiem o co chodzi mam te wszystkie mocowania ale nie mogę tego poskręcać nie wiem czy te mocowanie co idzie na rurę przed cylindrem jest jakoś źle wygięte czy po porostu za krótkie i szczególnie chodzi mi o długość tych ramion odchodzących od rury ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi