proxy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam Wszystkich. Mam koledzy do Was pytanie co ile tys. kilometrów robi się regulację zaworów w CBR 900 SC 33? Panowie naprawde z ręką na sercu szukalem wczoraj na forum i nic konkretnego nie znalazłem. Napewno temat był walkowany,ale nie mogłem znaleść. Ktoś napisal,że niby co 6-12 tys, inni zaś 50 tys. Sam już nie wiem co jest prawdą. Sciągnąłem manuala, ale z angielskim kiepsko. Panowie pomóżcie jak możecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 co 24.000 km Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dziekuję Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 tu znajdiesz manuale itp. http://fireblade.pl/down_serwisowki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi