granat Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opowiesci dziwnej tresci....Ale u mnie sotatnio wchodze do kolesia co ma skład złomu szumnie zwany warsztatem z lat 50-tych a tam silnik shl-m04 w zardzewiałej kosiarce do trawy domorosłego projektu, (nóz na wale skrzynia biegów wywalona:) wiec jeszcze sie zdarza, ale teraz to jak znajdziesz na wiosce WSK to jest sukces:) taka nostalgiczna dygresja nie w temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Podłącze się pod temat. Mam simsona sr2 niestety bez papierów i zastanawiam sie ile za to można dostać? Moto jest kompletny. Brakuje jedynie kranika, ale z tego co sie orientowałem to nie ma z tym problemu. Motorek w chwili obecnej jest rozebrany bo kilka lat temu zabierałem się za jego odrestaurowanie, niestety wyparły go trochę cięższe sprzęty. Ciężkie czasy nastały i zastanawiam się ile za to moge dostać. Może zdecydowałbym sie to odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jak nie masz papierów to szkoda się pozbywać "temu się jeść nie daje" więc lepiej trzymać bo za wiele się nie wzbogacisz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi