Misiek 63 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Temat rzeka i nieskończenie wiele opinii!!! Powiem tylko, że nigdy przy żadnym sprzedawanym samochodzie i motocyklu nie kombinowałem z licznikiem (może jestem jakimś dinozaurem?), samochodem robię ok.18 tys., motorkiem ok.7 tys.km w roku. Mam starszego kolegę, który kupił dwa lata temu Intruza 1500 i przejechał nim 1000 km. Czy przy sprzedaży ktoś w to uwierzy? Ludzi jeżdżących 1-2 tys.km w sezonie jest sporo i nie tylko w Polsce. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba83 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 a mój znajomy w hamburgu ma np. BMW dokł. nie pamiętam, ale chyba 2003r i moto to ma 7 tyś. km przelotu i napewno nie było kręcone. różne przypadki sie trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Masz racje,ze jest to moj pierwszy motocykl. Jednak jesli chodzi o te 39 tys, to mam wrazenie,ze tyle ma, poniewaz wyglada naprawde jak nowa. Gumy na stupkach nie powycierane, manetki w good stanie i wszelkie przyciski ( brak jakichkolwiek przetarc i itd). Motor byl sprowadzony z Wloch. Jesli ten RR jest Twoim pierwszym motocyklem to nie martwilbym sie czy silnik i motocykl Ciebie przezyje tylko czy Ty przezyjesz ten motocykl... Jak kupowales sprzet to bylo sie dogadac ze sprzedajacym jaki chcialbys miec przebieg a napewno taki ustawilby Ci na liczniku ;P Tylko w polsce motocykle nawet kilkunastoletnie nie przekraczaja (przy sprzedazy) 40 tys. km a po 80 tys km (licznikowych) wymagaja kapitalnego remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Widziałem w Hiszpanii moto z przebiegiem 328000km. A co to było za moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi