kopytt91 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pomocy szukam zaworu do YZ400F o podanych wymiarach długość zaworu : 82mm średnica grzybka : 28mm średnica trzonka : 5mm Jeżeli posiadacie taki zawór lub wiecie gdzie jest do zamówienia w dość szybkim tempie prosze o info :cool: Z góry dziękuje i pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Trochę mało danych podałeś, a praktycznie żadnych. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez moonraker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Trochę mało danych podałeś, a praktycznie żadnych. Witam Zawór ma jeden zamek , w środku kształt zamka jest pólokrągły . Zdjęcie będe miał wieczorkiem. Jeżeli jeszcze coś moge podać z danych to prosze o podpowiedż :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Szybko i sprawie YAMAHA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Niestety mam juz 2 sztuki z Yamahy w domu o średnicy trzonka 4mm . Po wymiarach szukają ale może uda sie mi cos załatwić szybciej przy waszej pomocy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 może larsson, numer części 6200288, na zamówienie i pewnie za max 14 dni będą 38,50 PLN / szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 W larsonie powiedzieli 4 tygodnie :rolleyes: Myslałem że trafie gdzieś wcześniej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi