zbig57 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Cześć - to może jeszcze ja dołączę się z tym samym pytaniem. Dotyczy ono motocykla Kawasaki ER-6f z 2006 roku. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam - Zbyszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 j.w. na przebiegu ODO Trip wciskasz mode i drugim przyciskiem przestawiasz z mil na km (temp. F) później z km na mile (temp z F na C) i z mil na km (temp zostaje C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tak jak wyze. .Ja tak zrobilem w k4. 2 przyciski na odo trip i wszystko pieknie sie zmienilo. Przynajmniej teraz wiem ile jade i nie musze przeliczac w glowie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig57 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Obawiam się, że u mnie jest to niemożliwe. Próbowałem i nici... :evil: W ogóle nie mam wyświetlacza temperatury, jedynie kontrolkę(diodę), która sygnalizuje zbyt wysoką temperaturę. W moim przypadku nie można mówić o stopniach Fahrenheita, czy Celsjusza. Mam jeden przycisk przy prędkościomierzu, którego przyciskanie powoduje pokazywanie na wyświetlaczu kolejno: całkowitego przebiegu w milach, tzw licznik okresowy A, licznik okresowy B, zegar cyfrowy. Drugi przycisk, przy obrotomierzu ma napis "mode". Rozumiem, że mam włączyć stacyjkę i przyciskać, beż uruchamiania silnika? Pozdrawiam - Zbyszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dokladnie, przekrec tylko stacyjke a silnika nie uruchamiaj, ustaw na wyswietlaczu calkowity przebieg i przycisnij przycisk mode i ten drugi. Wydaje mi sie, ze powinno zadzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz87lwo Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) A czy orientuje się ktoś jak zmienić i czy jest taka możliwość stopnie F na C w GSX-R 600 K7. Z góry dzięki za odpowiedzi :) Edytowane 20 Lutego 2009 przez Lukasz87lwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelmerro Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Ato ja te sie wkleje, a jak to zmienic w Kawie ZX9R z 98/99? tzn z mil na km Edytowane 21 Lutego 2009 przez zelmerro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W 1000 K7 tylko z mil na km można zmienić (podejrzewam że w 600 również inaczej się nie da) Wersja z Anglii ma temperaturę w st. C, z USA w st. F. W ZX9R 98/99 wymiana zegarów. Tylko w motocyklach z elektronicznym prędkościomierzem (i to niestety nie wszystkich) istnieje możliwość zmiany z mil / km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig57 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tylko w motocyklach z elektronicznym prędkościomierzem (i to niestety nie wszystkich) istnieje możliwość zmiany z mil / km. No i to wyczerpuje (przynajmniej dla mnie) temat :evil: . Posiadam Kawasaki ER-6f z dwoma zegarami. Natomiast wersja 6n ma ciekłokrystaliczny prędkościomierz. Pozdrawiam - Zbyszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi