trajka66 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Musze powiedzieć ze Wałki robią chyba najlepsze zloty porównując do innych na których byłem. Ten też był po prostu zajebisty :). Pozdro dla ekipy z Trzcianki z użyczenie kawałka akusa, bo bez tego bym mojej mendy chyba nie odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Bravo dla chłopaków z Płonacych Wałów, oni to potrafią impreze zrobic :notworthy: ledwo co wjechalismy wodą ognistą nas witali :biggrin: Po małej rozgrzewce nie wiem jak to zrobiłem ale tylną opone w Intruzie po części straciłem na błotku, sakwe urwałem i stópki mi się podkrecały i kolano od wydechu się rozkrenciło... sam nie wiem ile razy leżałem, ale najwazniejsze ze ziemia się rwała. Chlopaki nie wiem czym częstowali ale od samego poczatku miałem lufe :flesje: potem co robiłem to lepiej nie pisać;) Zlot naprawde był udany, chłopaki nieźle się napracowali, szkoda ze potem mam luki w pamieci...Chłopaki tak się bawili ze po lesie trzeba było ich szukac (wolał spać w lesie przykryty workiem niż w namiocie), po takiej rozgrzewce nawet noc nie była straszna, na szczescie sam do namiotu trafiłem (przynajmiej tak mi się zdaje) szkoda tylko ze dupa z nogami nie zdołała się schować do namiotu... Rano probowałem kilkanascie razy zoładek wypluć ale się nie udało, dopadł mnie kac morderca, nic dziwnego po takiej imprezce;p Na szczeście chlopaki poratowali ciepłą herbatką i jakoś powoli doszedłem do siebie, maszyne poskrencałem i ogień na tłoki... aż się wyje*ałem :icon_razz: Pozdrowienia dla organizatorów i wszystkich uczestników zlotu. AVE MOTÓR :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dodaj jak biegłeś za radiowozem z wackiem na wierzchu:P (krzyczałeś, że chcesz z nimi foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dodaj jak biegłeś za radiowozem z wackiem na wierzchu:P (krzyczałeś, że chcesz z nimi foto) HE HE aż tak zle nie było, jak już dupe tylko pokazałem :icon_razz: Ale na takich imprezach to już normalność, szkoda tylko ze reszy chłpaków nie było... Coś czuje że noc przed namiotem mi nie słuzyła bo coś mnie w nerkach łupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dziekuje wszystkim za dobrą zabawe :D Wy dziady z Piły i Trzcianki!! Co za impreza, jeszcze głosu nie odzyskałam, a dyplom wisi juz na ścianie :D Batman sie zdzwonimy haha :D czekam na foty od reszty PEACE bracia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 kolejne fotki mozna zobaczyc tutaj zdjecia z 1 zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Zdjęcie p.t "czy to ural", to dniepr MT-9 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie przyjechałem motocyklem :rolleyes: ,ale naprawdę poczułem zlotowy klimat. Może właśnie zimowy termin imprezy sprawił ,iż dotarli tylko najbardziej zagorzali miłośnicy dwóch kółek gwarantując tym samym świetną imprezę. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Samsung dla Ciebie: http://www.kuba.trz.pl/pb/samsung.jpg Jawers & Git Golf Trzcianka & 2 gości z Piły http://www.kuba.trz.pl/pb/my.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Bakczy! zajebiste foto!!:D :D hahaha, było grubo. Fajnie było Was poznać JAwersi, Trza to powtórzyć. To teraz poprosze o zdjecie trybola na tle (radio)wozu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To teraz poprosze o zdjecie trybola na tle (radio)wozu :D Zaprosisz na kawę to i zobaczysz :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlara Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Batman! ja tez chce wyslij mi mailem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbydgoszcz79 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 impreza byla rewelacyjna , ludzie rewelacyjni , jak tylko dacie info ze gdzies sie spotykacie z bydzi przyjedziemy wieksza grupa pozdrawiam was widze ze link do mojej skromnej strony juz sie kreci to dobrze www.marek.box.net.pl odzywajcie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jest notka o zlocie i tutaj:) http://www.nelafleks.pl/luty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Czołem motocykliści! Na stronie pilskiej Husarii została dziś zamieszczona nowa, rewelacyjna galeria ze zdjęciami Eintopftreffen 2009. Cieszyliśmy się niezmiernie oglądając zdjęcia Marka z Bydgoszczy, ale i nasze fotki przywrócą kolejne wspomnienia. Z każdego kadru wygląda przednia zabawa i aż szkoda, że nie było nas po zmroku, lecz nadrobimy w przyszłości :flesje: Edytowane 14 Lutego 2009 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi