Tomek Kulik Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Łukasz Kędzierski ma ok. 170 cm. i ukończył Dakar na wielbłądzie jakim jest KTM.Nie ma co pękać, dasz radę tak jak wielu innych niezakwalifikowanych do Kompanii Reprezentacyjnej WP.Pozdrawiam. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 U mnie wzrost zatrzymał się na 189 i staram się kupować moto duże. Na enduro czuje się rewelacyjnie a co do reszty to muszę kupować moto o dużych pojemnościach 1000cm bo takie mają większe gabaryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Hehehe co wy wpierda**** ze tacy rosniecie :?: :clap: Ja tam jak juz napisalem nadal tewierdze ze jestem za niski :D Za niski? No co Ty, ja mam 162 cm i jakoś daje rade :D Już nie wspominając o gabarytach i tym że kobiety są o wiele słabsze od facetów, więc nie masz co narzekać. Z tym wzrostem nie będziesz miał problemu z dosięŋnięciem chociażby jedną nogą do ziemi w większości motocykli, więc nic masz się czym martwić. A może jeszcze urośniesz :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Mój ojciec ma 192cm wzrostu i jak był w wojsku to właśnie do czołgu go wzięli- fakt mówił że ciasno mu tam było ale jakoś przeżył!!:DWięc skoro z takim wzrostem człowiek do czołgu wejdzie to i na R1dynce da sobie rade!:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ja mam ok. 190cm i mam nadzieje jeszcze na 2cm w gore :D . Nie ma nic piekniejszego, od wielgachnego enduraka z siedzeniem na wysokosci barkow przecietnego czlowieka :twisted: :twisted: :twisted: . PS: Z takim wzrostem latwiej dostac w WP snajpera :clap: . Choc wiadomo, ze nie tylko to sie liczy. Choc z drugiej strony - wiekszosc snajperow w GROMie, ma ponizej 180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi