Gość josha Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spróbuj tu http://www.motoverse.../vin/yamaha.asp .lub w podobnym programie.Jedną z róznic jest układ hamulcowy w 650 jedna tarcza z przodu i bęben z tyłu,w 1100 dwie z przodu i jedna z tyłu bez względu na wersję. To są podstawowe różnice. Mniemam, że kolega chce dopiero rozpocząć przygodę z motocyklami. Wie tylko tyle, że moto ma dwa kółka i nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw.poz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 i o to wlasnie mi chodzi :) ja zawsze mialem hondy stad nikla znajomosc o yamahach. a o informacje prosil mnie gosc wybierajacy sie do niemiec po swoje pierwsze ,chce na placu odrazu wiedziec co jest co :D dzieki za informacje panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi