wojtek85 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Co myślicie o tym oleju http://www.sklep-motocyklowy.pl/olej,silni...litr,p7251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 BEL-RAY powszechnie stosowany w offroad pod nazwą thumper ponoć rewelacja porównywalny z Motorex - ktm. Ta marka z USA jeszcze niezbyt przyjęta w sporcie asfaltowym. Myślę jednak, że z powodzeniem da radę. Czemu jednak nie castrol R4 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Czemu jednak nie castrol R4 :icon_rolleyes: A dlaczego nie Shell, Motul, Mobil czy inny? Ja za takie pieniądze wolałbym kupić Shella, który jest za 49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 dlatego castrol r4 ze jest sprawdzony w sporcie i tanszy. Nie wspomne ze u mnie z beczki 120pln za 4litry a po co szukac wynalazkow. W enduro bel-ray tak ale w plastiku wole polecac sprawdzone ipopularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Chodziło mi o to, że tyle ile ludzi tyle różnych zdań, że zasugerowałeś Castrola :wink: Oczywiście, że ja również sam bym wolał np. Castrola tudzież Shella od nie sprawdzonego wynalazku zza wielkiej wody. Zwłaszcza, że jestr droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 od nie sprawdzonego wynalazku zza wielkiej wody. Zwłaszcza, że jestr droższy. Nie taki znowu nie sprawdzony;) W Dragu miałem w zeszłym sezonie i się sprawdził. Biegi, sprzęgło pracowało lepiej niż pod motulem. A to moto chłodzone powietrzem, więc latem silnik miał ciepełko. Są w necie testy oleumów - można pokontemplować nad wykresami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 BelRay,to znana i reputowana firma tutaj, produkujaca roznago rodzaju chemikalia do motocykli.Oleje,plyn hamulcowy,plyny do zawieszenia,trala,lala, jak ktos to chce wlac do motocykla to nie widze zadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) ja jeździłem na belray'u 2 sezony na małym fazerze. moim zdaniem to dobry ojej i nie powiedziałbym że nie sprawdzony. co do castrol'a to słyszałem o nim nie zbyt dobre opinie głównie ze względu na to że jest rozlewany w Polsce. myślę że marka oleju to drugorzędna sprawa jeśli jego parametry odpowiadają temu co zaleca producent. pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2009 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja Panowie miałem na myśli to, że nie sprawdzony pod kątem tego, że na nim nigdy nie jeźdźiłem :) Zawsze zalewałem albo Castrolem albo Shellem. Ot, to wszystko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ty słyszałeś złe opinie o castrolu a ja leję hektolitry właśnie castrola R4, R2 i GPS więc mam więcej do powiedzenia ale luźno. Każdy ma prawo i powinność wyrazić swoją opinię jeśli ktoś inny pyta o zdanie. Polecam to z czego sam jestem zadowolony i do czego przekonany od lat. Nie twierdzę, że bel-ray jest zły, ale nie popieram chociażby za wizy i petrodolary za które sie morduje.. Mamy europę i jej produkty nie gorsze niz z usa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi