niki_lauda Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jako ze i u nas sprzetow jak i jezdzacych co sezon przybywa, mysle ze stanowimy jakas tam sile i to wirtualne miejsce moglo by przydac sie nam w celach organizacyjnych. Przy okazji zobaczymy ilu nas jest i pokonamy anonimowosc kasków. Tak wiec do dzieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcbr125 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 popieram pomysł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam kolegów z Brodnicy :icon_biggrin: Mam prośbę ,czy moglibyście się dowiedzieć i pilotować temat zlotu w Brodnicy :icon_exclaim: By nie wyszło jak rok temu ,że mało kto wiedział o reaktywacji zlotu Brodnickiego . Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) w ubiegłym roku byłem... no niestety jaka była organizacja taka frekwencja... dowiedziałem się przez przypadek o Zlocie w Brodnicy, że coś było... Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej (jeśli zostanie coś zorganizowane). W przeszłości przecież to było jedno z najważniejszych imprez!! Edytowane 1 Marca 2009 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_dan Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Trzeba sie zintegrowac. Jestem z Lidzbarka :buttrock: niki_lauda juz poznalem i przy najblizszej okazji czekam na odwiedziny w szerszym gronie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy-moto84 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam kolegow :crossy: wie ktos moze czy w tym roku w Brodnicy bedzie zlot? bywalem na wczesniejszych zlotach i jak zabraklo ich w kalendarzu zlotow troche smutno sie zrobilo bo naprawde warto bylo na nie przyjezdzac :flesje: wiec jezeli w tym roku cos bedzie napewno sie zjawie pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi