Ludwicjusz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 halo halo zainteresowani! Proszę o wybranie preferowanego terminu - bo się obudzimy z ręką w nocniku w końcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ponieważ kilka dni temu w końcu kupiłem V-stroma czyli moto bardzo dobrze nadające się na rożne dziurawe drogi i dalsze wyjazdy więc już mogę powiedzieć że jadę na 100000% :bigrazz: a jeśli chodzi o termin to pasuje mi każdy chociaż tak jak wcześniej pisałem ten 18 kwiecień to wg mnie troszkę za wcześnie na taki wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ja jestem w miare elastyczny nie chce naciskac reszty tylko chcialbym wiedziec w miare wczesniej zeby termin zrobic "twardy" bo wtedy wypali wyjazd. tak wiec dawac kto za jaki terminem jest - tylko mi tu nie wyjezdzac z jakims lipcem bo zjezdzamn do norwegii do roboty...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a mi się trochę przestawiło - nie miałem paszportu, ale się okazało iż wyrobienie trwa raptem 2 tygodnie, więc mogę jechać już w kwietniu. I chyba nie jest to taki zły pomysł, fakt, jest wcześnie, może być zimno, ale: po pierwsze w maju będzie kupa zlotów, rozpoczęć i innych wyjazdów - w kwietniu się mało co dzieje. A temperatura chyba nie jest dla nas przeszkodą - w końcu nie śpimy w namiotach. Dodatkowo w kwietniu mogłaby się dołączyć jeszcze jedna koleżanka na moto. A poza tym doczekać się nie mogę ;-P Co wy na to żeby to był 17 kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 u mnie(nas) wstepnie pasuje. 17 kwietnia mozna uznac za date bo chcialbym twarda date zeby wiedziec na czym stoje i pod to ukladac wszytsko. jezeli sa jakies sprzeciwy to walic jak najszybciej, bo to czasu za duzo niema a nie chce zeby ktos chcial zmienic termin np 20 marca....;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 U mnie w grę wchodzą kwietniowe terminy i ew. pierwsza połowa maja - później - odpada (wytężony czas w pracy). Myślę że jeśli to nie namioty...to spokojnie połowa kwietnia jest "do przełknięcia". I mniejszy "ruch motocyklowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) hm, czyli możemy przyjąć że spotykamy 17 kwietnia 2009w Przemyślu u Twierdzy albo na granicy. :bigrazz: Jak ktoś nie może w tym terminie to szybko to zgłaszać. Edytowane 21 Lutego 2009 przez Ludwicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 hm, czyli możemy przyjąć że spotykamy 17 kwietnia 2009w Przasnyszu u Twierdzy albo na granicy. :bigrazz: Jak ktoś nie może w tym terminie to szybko to zgłaszać. No stary, jeśli chcesz do nas trafić to musisz jechać do Przemyśla. Przasnysz jest na północ od W-wy i możesz nie trafić do nas. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No stary, jeśli chcesz do nas trafić to musisz jechać do Przemyśla. Przasnysz jest na północ od W-wy i możesz nie trafić do nas. :biggrin: ups, się pokręciło, poprawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Panowie, śledze wątek od początku i jesli pojedziecie i wrócicie :icon_biggrin: to zapodajcie foty i opis wyprawy. Ciekaw jestem okrutnie. Czarnobyl to miejsce, który interesuje sie juz od jakiegos czasu. Super byłoby jakbyście też odwiedzili słynne "Oko Moskwy", oddalone około 10km od elektrowni, tą instalacje widać z dachów budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 POJEDZIEMY i na dodatek WROCIMY:) dlatego nie ma co sie zastanawiac tylko robic sprzeta na "pico bello" i jedz z nami;) bo wierz mi ze fotek jest w necie mnostwo ale na zywo to iina liga. wiec uwazam ze najlepiej jest sie na sobie sie o tym przekonac...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Z tego co mi się udało ustalić, to na teren "oka Moskwy" wstęp jest w dalszym ciągu zabroniony. Chyba, że coś się zmienił, ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 podobnież pieczę nad tą instalacją przejeło NATO i coś tam dłubią - wniosek z tego że jednak nie to był tylko przestarzały radar ;) A, i jeszcze jedno - jak wolicie załatwić kwestię umowy z BISPOLEM? Każdy będzie się z krakowskim biurem kontaktował na własną rękę, czy podeślecie priwem dane do umów i zbiorczo podam je BISPOLOWI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ludwicjusz, jeśli to nie jest dla Ciebie problem to myślę że moglibyśmy do Ciebie podesłać dane na priv. Chyba lepiej jeśli jedna osoba zbierze całość danych i dogada się z firmą, niż mielibyśmy wszyscy po kolei kontaktować się z biurem firmy ?! Napisz jakich danych konkretnie potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 niewąskie, i niestety najprawdopodobniej nigdy nie dowiemy się czy byl to tylko radar czy coś więcej... Kurde, aleście mnie zainteresowali tą Dugą: W google earth: 51 18'21.72N, 30 03'58.20E pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi