wieczny student Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to bardzo się cieszę. Reasumując - byle 120km/h nie przekraczać :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Też uważam że 100-120 będzie "maksymalną prawidłowością". Piszecie o 3 dniach. Ok, zakładając iż pierwszego spotkamy się dość wcześnie (rano) na przejściu granicznym. Co do listy uczestników. Ja zdecydowanie się piszę. 1 moto, 1 osoba. Podtrzymuje termin 24-26 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czyli: 1. Ludwicjusz 2. paweł kielce 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czyli: 1. Ludwicjusz 2. paweł kielce 3. ... 3 Kiler (o ile do tego czasu uda mi się kupić jakiegoś turystyka) ciągle szukam i mam nadzieje że do tego czasu znajdę . Bo na RR to może być ciężko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 1. Ludwicjusz 2. paweł kielce 3 Kiler 4. JA 5. Moj kolega niema go na forum bandit 1200 6.moj 2 kolega fazer 600 i jest jescze jeden kolega ktory wstepnie sie pisze ale konkretow nie ma plan dobry na spotkanie z samego rana1 dnia na granicy bo kazdy jedzie chyba z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 fajnie, wypad osiągnął stan osobowy o którym rozmawiałem z bispolem. Czyli w przyszłym tygodniu umawiam się z nimi, co jak i ile wpłacić aby całość doszła do skutku. ps. 600 km to nawet na 1000RR chyba nie jest problem dla zadka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 fajnie, wypad osiągnął stan osobowy o którym rozmawiałem z bispolem. Czyli w przyszłym tygodniu umawiam się z nimi, co jak i ile wpłacić aby całość doszła do skutku. ps. 600 km to nawet na 1000RR chyba nie jest problem dla zadka ;) 600 km to może i nie problem ale 1 Jestem z poznania i do samej tylko granicy mam 500 km (x 2 bo przecież trzeba wrócić do domu :biggrin: ) 2 Zawias w RR jest DOSYĆ twardy co w połączeniu z drogami czy bezdrożami na Ukrainie daje mieszankę ........ trudną :biggrin: 3 Konieczność tankowania co ok 150 km tez nie ułatwia sprawy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja na razie będę obserwował temat. Czarnobyl bardzo mnie interesuje i chciałbym go zwiedzić. Może ktoś pokusi się o wycenę takiej podróży na właśnie 3 dni? Jako, że jestem studentem i nie pracuję to moje fundusze są skromne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam. Ja bym się również przejechał, jeśli akurat ten weekend wypadnie mi wolny. Przetestował bym sobie nowy sprzęt na drogach Ukrainy. Ja jestem z Zielonej Góry, to akurat z kilerem byśmy sobie dojechali (o ile wytrzymasz z 50 KM ). Jesli o Ukrainę chodzi to ja mogę tylko polecić omijanie krajowych dróg (procz paru wyjątków). Do Oddesy dojechałem wioskami i prawie żadnych dziur (z wyjątkami) i policja zupelnie inaczej nastawiona. Krajówki to dziura na dziurze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 koszty są podane w którymś z pierwszych postów, więc uprasza się o uważne czytanie :icon_razz: Będzie to ok 350 zł kosztów stałych, do tego każdy paliwo, jedzenie i używki we własnym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Probowalem zarys km zrobic i tu kazdemu wyjdzie inaczej. Mi wychodzi okolo 1200 z wroclawia. Tylko probowalem poszperac jakiegos motelu w kijowie i kuleja te strony u nich...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dlatego uważam że najlepszym pomysłem jest spotkanie w umówionym miejscu "na granicy", a dojazd w.g uznania. Jeśli chodzi o nocleg "tam", też trochę przerzuciłem i rzeczywiście "średnio" to wygląda elektronicznie. Ale KILER pisał o znajomym "na miejscu" więc może jest opcja zebrania wcześniej odpowiedniej "przedpłaty" i zarezerwowania czegoś byśmy nie obudzili się z ręką w ...... Tym bardziej że kawałek drogi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Panowie, ponownie proszę o czytanie, sprawa noclegu jest wyjaśniona, w cenie jest nocleg w motelu/hotelu (okaże się pewnie na miejscu)... Nie wyważajmy otwartych drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ok;] to kazdy liczy ile mu jest pieniedzy potrzebne 350 + paliwo + jedzenie itp... Mi okolo 1200 zlotych za impreze. Ok myslalem ze wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jeśli mogę coś zaproponować to może wyznaczcie spotkanie w Przemyślu. Oczywiście, jeśli zaplanowaliście przekraczanie granicy w Medyce lub Korczowej. Serdecznie zapraszam do naszego Klubu. Można się kimnąć i poczekać ewentualnie na resztę załogi, a jeśli zależy wam na czasie , to napić się kawy, pogadać, a nie jest wykluczone, że ktoś z klubowiczów nie odprowadzi Was na Ukrainę. Rozważcie tą propozycję. Będzie okazja poznać sie osobiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi