Aygor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 W takim razie PANOWIE czekamy na przyjazd. Ludwicjusz dostał namiary, więc chyba nie ma problemu. Droga do klubu jest prosta. Jesteśmy w klubie już od 17:00, ale jeśli ktoś chciałby szybciej to damy radę. Pogoda ma być fajna, tylko jechać! Do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 podaj mi tez tu namiary jakies ogolne. ja jade z innej strony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Niestety nie mogłem pojechać z przyczyn czysto finansowych ale mam nadzieje że podzielicie się zdjęciami z tak zacnej wyprawy. Moge nawet zaoferować serwerek ale jest tam tylko 300 mb miejsca wiec jak by co to dajcie znać. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Niestety nie mogłem pojechać z przyczyn czysto finansowych ale mam nadzieje że podzielicie się zdjęciami z tak zacnej wyprawy. Kolego Jeżyk, może do sierpnia podreperujesz finanse? Ja poważnie myślę, o alternatywnej grupie. Grupie wyjechanej - szerokości i również czekam na zdjęcia i info! krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Niestety sierpień odpada ten rok mam już zaplanowany. Lecimy z żonką do Holandii a potem na troche do Francji i powrót do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jonnys - z okiem Moskwy to raczej nie zaszalejesz - teren wojskowy, wstęp wzbroniony :icon_evil: Choć jak masz lornetkę lub teleobiektyw to ponoć dobrze widać z dachów Prypeci. Tak, ale przeca tam sie nikt nie kręci, to mozeby szło tam zajrzec:) Może kiedys i mi sie uda zobaczyć to cudo: http://www.lost.co.ua/images/stories/radar...ornobyl2_55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sam czekam na jakieś wieści. Ekipa spała w naszym klubie, pogadaliśmy, wypiliśmy piwo i cisza. Mam nadzieję, że wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja wiem tylko tyle że dojechali spowrotem a przynajmniej jeden Ludwicjusz :-) Zdjęć jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tak jestesmy;) przepraszam ze nie dalismy odzewu ale masa rzeczy sie dziala dookola. Sprzeglo u mnie, u Pawla lancuch, a na dodatek Ludwik sie wysypal w Kijowie pod MC. Ogolnie wyjazd mistrzostwo. Prypec i Czarnobyl rewelacja. A Kijow to juz wogole same superlatywy. Na dodatek wyszlo ze Ludwik ma kradzione skuter;) heeh i mial problem na granicach;) link do studyjnych fotek nieobrobionych i luzem http://picasaweb.google.com/johnmust2/Kiev...KnM45KSwYLO7AE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tak jestesmy;) przepraszam ze nie dalismy odzewu ale masa rzeczy sie dziala dookola. Sprzeglo u mnie, u Pawla lancuch, a na dodatek Ludwik sie wysypal w Kijowie pod MC. Ogolnie wyjazd mistrzostwo. Prypec i Czarnobyl rewelacja. A Kijow to juz wogole same superlatywy. Na dodatek wyszlo ze Ludwik ma kradzione skuter;) heeh i mial problem na granicach;) link do studyjnych fotek nieobrobionych i luzem http://picasaweb.google.com/johnmust2/Kiev...KnM45KSwYLO7AE# No, no, zdjęcia zachęcające :) Czekam z niecierpliwością na relację, podajcie też jak to wyszło finansowo. Jeśli zebrałaby się jakaś grupa alternatywna i odpowiedni termin to też bym się na to pisał. pozdrawiam Zawisza Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wyjazd ...1 klasa. Co prawda nie obyło się bez kłopotów technicznych ale...czymże byłoby podróżowanie jak by wszystko od początku do końca było bez najmniejszych problemów !!!! Ludzie super !!!! Na Ukrainie (ok 30 km od Kijowa zerwałem łańcuch - moja w tym wina) Bez mała połowa wiejskiej polulacji męskiej (mała wioseczka) pomagała w tym bysmy mieli na czym wrócić do domku. A dodać należy że to była niedziela i 1 dzień świąt Wielkiejnocy (u nich). Efekt - zdjęli łańcuch z własnego motocykla - marki MAIKO (chyba). Pierwszy raz widziałem coś takiego. Przyznam że nie wierzyłem....a dojechałem na tym do Kielc - 800km tego samego dnia. W hostelu w Kijowie nie będąc pewni o moto...wjechaliśmy na recepcję !!!! Wszystko można życzliwie załatwić. Ceny ....no chciałbym by takie były u nas... niewiele ponad 2 zł litr paliwka, alkohol (jak ktos gustuje) hmmmmm, ciężko to wypić !!! Drogi...różne....są i odcinki 200 km betonowej drogi - płaskiej jak stół, ale są i momenty gdzie dziury są wielkości połowy koła. Piasek, żwir na drogach ...to też norma. Milicja - życzliwi ludzie choć za wideo na podwójnej ciągłej (wszystkie moto) i znacznym przekroczeniu prędkości - musieliśmy uiścic haracz...ale nawet nie chce myśleć jaka kwota tego mandatu byłaby u nas. Po negocjacjach wyszło nas....hmmmmm - dało się przeżyć ! Wielki szacunek dal chłopaków z Przemyśla z TWIERDZY - dzięki za nocleg i super przyjęcie !!! Już w drodze powrotnej na granicy wiedzieliśmy...że jeszcze tam wrócimy. Troche fotek ..głównie z MIASTA DUCHÓW: http://picasaweb.google.pl/szymoniak.p/Czr...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pozdrawiam ekipę z Czarnobyla! Wszystko dobre co się dobrze kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pięknie! Również czekam na jakąś zgrabną relację oraz orientacyjne koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Super zdjęcia. Nie mogłem się doczekać az je zobacze :-) Fajnie że wyprawa wam się udała i wszyscy szczęśliwie wrócili . Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Aygor - jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę (macie super lokal), i podziękowania dla wszystkich za świetny wyjazd! Uważam, że zdecydowanie było warto, co więcej chętnie odwiedzę Ukrainę ponownie... Drogi faktycznie mogą zaskoczyć, ale człowiek się przyzwyczaja i uznaje, że np. jak zawieszenie dobija to znaczy że jest i że wszystko jest w porządku. Oprócz tego nabywa się jakże potrzebną umiejętność jazdy 130 km/h po szutrze 300kg maszyną, oczywiście pasażer i kierowca balansują stojąc na podnóżkach :crossy:. No i jeżeli dziura jest mniejsza od motocykla to nawet nie warto jej omijać. Gdyby tylko nie te podstępne krawężniki... :icon_evil: Zdjęcia wrzucę na dniach. ps. klej do modeli zadziałał, lusterko już jest całe :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi