Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam Was Trafiłem na to forum bo mi kolega polecił. Znalazłem właśnie, że nawet nasze podkarpacie tu jest tak więc mam dziwne zapytanie. Latem tego roku udało mi się zauważyć 2 razy dziewczynę na Kawasaki ZZR 1200. Raz wyjeżdżającą z jakiegoś osiedlowego parkingu koło Straży w Rzeszowie co o mało w nią nie wjechałem i pomyślałem co za zjeb mi wyjechał, a drugi raz na stacji benznowej w Rzeszowie gdzie okazało się, że to dziewczyna jak zdjęcła kask. Chciałem z nią porozmawiać ale była z dwoma motocyklistami z niemieckimi blachami. Tyle wiem, że jest brunetką i jeździ ZZRem 1200. Jak ktoś ją zna lub może jest na forum, proszę o kontakt na PW. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ignorujesz inne ciekawe dziewczyny :P a tak serio to nie znam tej osóbki. http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam no ostro zaczynasz mnie od zje... wyzywać :> nie ładnie... Przypoimnam sobie tą sytuację ale to TY przygazowałeś jak mnie zobaczyłeś. W każdym badź razie ten motocykl już skasowałam i jest inny :) A czemu mnie poszukujesz, aż tak pamiętliwy jesteś, że chcesz mi wygarnąć, że Ci wyjechałam ? :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Witam no ostro zaczynasz mnie od zje... wyzywać :> nie ładnie... Przypoimnam sobie tą sytuację ale to TY przygazowałeś jak mnie zobaczyłeś. W każdym badź razie ten motocykl już skasowałam i jest inny :) A czemu mnie poszukujesz, aż tak pamiętliwy jesteś, że chcesz mi wygarnąć, że Ci wyjechałam ? :smile: O KURCZE TO TY. NIE SPODZIEWAŁEM, ŻE AŻ TAK SZYBKO CIĘ ZNAJDĘ HEHE. JUŻ PISZĘ NA PW I WCALE NIE CHCE CIĘ SKRZYCZEĆ :bigrazz: POZDRAWIAM WSZYSTKICH Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Mobilaiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 O KURCZE TO TY. NIE SPODZIEWAŁEM, ŻE AŻ TAK SZYBKO CIĘ ZNAJDĘ HEHE. JUŻ PISZĘ NA PW I WCALE NIE CHCE CIĘ SKRZYCZEĆ :bigrazz: POZDRAWIAM WSZYSTKICH No prosz.... się nowa miłość szykuje na 4um czy jak?? :clap: Pozdrawlaju MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No prosz.... się nowa miłość szykuje na 4um czy jak?? :clap: Pozdrawlaju MJ Kto wie... :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=jlJ_HzOm53A Ale tak poza tym to się tu jeszcze poudzielasz ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=jlJ_HzOm53A Ale tak poza tym to się tu jeszcze poudzielasz ? ; ) No BARDZO ładna piosenka, prawie tak ładna jak Iskra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No BARDZO ładna piosenka, prawie tak ładna jak Iskra :) Daj se na luz chłopaku :icon_evil: jak nie potrafisz nawiązywać normalnie znajomości to psychologa polecam, a nie z forum randkę w ciemno urządzasz. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Daj se na luz chłopaku :icon_evil: jak nie potrafisz nawiązywać normalnie znajomości to psychologa polecam, a nie z forum randkę w ciemno urządzasz. Pozdro Już się zorientowałem, że to Twoja dziewczyna ale wybacz... Dwa, że nie urządzam tu randek. Na forum jest wiele "blachych" tematów. Uważam, że dział odpowiedni szukam kogoś na podkarpaciu a więc umieszczam tu a nie w wypadkach lub tp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 BUAHAHAHAHA niezła brazyliana widze na forum <rotfl> MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja już proponuję pomału kończyć temat i obiecuję, że już nigdy nikomu... nie wyjadę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ale hardkor http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Widzę, że jakiś szoł mały się tu zrobił. Mam nadzieję Iskra66, że się nie zdenerwowałaś na mnie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja już proponuję pomału kończyć temat i obiecuję, że już nigdy nikomu... nie wyjadę :P No jesli smigasz w stroju jak na awatarze .... to mi mozesz wyjechac :icon_razz: A wtedy na pewno wjade w Ciebie :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi