marina Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 przeciez to jest nic innego jak "weekendowa" rybka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Możemy dorzucić jeszcze kilka miejscowości: Piekło, Pomyje, Złe Mięso, Dolne Wymiary, Tupadły, Lenie Wielkie - czyli ze 200-300km i pojechac na 2 dni. Można też zrobic mniejszą trasę - tą 860km ale za to ze zwiedzaniem ciekawych miejsc których na Podlasiu i Mazurach nie brakuje i wtedy też pojechać na 2 dni. No i może w końcu damy radę zjeść gdzieś rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No i może w końcu damy radę zjeść gdzieś rybkę? Taaaaaaaaa :eek: I "rybka" skonczy sie ... nad morzem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Taaaaaaaaa :eek: I "rybka" skonczy sie ... nad morzem :icon_mrgreen: Warszawa-Ustka-Warszawa (1100 km) jednego dnia .............. tylko dla twardzieli :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie, Klaudiusz, na dwa dni :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jeżyk, czuję że już złożyłeś czarnulę do kupy i ciągnie Cię do jazdy. Jak i nas wszystkich. Już 5 tygodni nie jeździłem i dostaję świra. A w telewizorni gadali, że w lutym mają być mrozy, nawet do -20stC. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 w telewizorni gadali Nie wierz telewizorni. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Może 15 luty 2009 okaże się na tyle ciepły i suchy A TATAKIS cos kracze ze niby jakis mroz :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie, Klaudiusz, na dwa dni :crossy: :buttrock: Na dwa dni to za blisko :biggrin: p.s. Gdzie tam mrozy, zima sie już kończy powoli ...... jak w zeszłym roku będziemy śmigać w Lutym :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jak w zeszłym roku będziemy śmigać w Lutym :bigrazz: Ja w zeszlym roku smigalem .............. 2 stycznia w T-shircie i ciemnych okularach :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja w zeszlym roku smigalem .............. 2 stycznia w T-shircie i ciemnych okularach :crossy: :buttrock: Ty, no ja w tym roku śmigałem pod koniec Grudnia ..... ale nie na swoim i na obczyźnie, więc sie nie liczy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: 2 kobiety :buttrock: w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 na obczyźnie, więc sie nie liczy :biggrin: Jak sie nie liczy !!!! :eek: Na wyjezdzie liczy sie podwojnie !!!!! :icon_mrgreen: :buttrock: :icon_mrgreen: :buttrock: w kuchni W salonie, w przepokoju, w lazience ..... :buttrock: Gdzie tam sobie zyczysz :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Przeciez napisalem ze na wyjezdzie liczy sie podwojnie :crossy: No i pewnie cos strzeliles jeszcze, co ? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 13-15 lutego 2009 jest Ogólnopolska Wystawa Motocykli ale ten powód nie powinien nam pokrzyżować planów na wspólną przejażdżkę bo wystawę można zobaczyć 13 i 14 lutego :).....chyba, że nas przymrozi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi