ural_zgora Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 chcialem to samo napisac ale jakos dalem sobie na wstrzymanie. Kiedys w marketach byly takie niewielkie wieze z kolumienkami i bylo na nich 2x750W, 2x1500W - przeciez toz to szok :eek: PS. Faktycznie jak bedzie mial z 2x5W to bedzie sukces ... Wzmacniacze ktore faktycznie maja 2x50W to juz sa male krowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 chcialem to samo napisac ale jakos dalem sobie na wstrzymanie. Kiedys w marketach byly takie niewielkie wieze z kolumienkami i bylo na nich 2x750W, 2x1500W - przeciez toz to szok :eek: PS. Faktycznie jak bedzie mial z 2x5W to bedzie sukces ... Wzmacniacze ktore faktycznie maja 2x50W to juz sa male krowki. bo te waty chińskie są takie ciut mniejsze :bigrazz: Mam w pokoju 2 kolumny Audiona, każda po 65 W i to wzmacnia mi stary Radmor 2x 40 W i boję się to więcej jak na 3/4 skali podkręcić bo by mi szyby wyleciały :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tutaj znajdziesz paru magików którzy kombinują z elektryką w podobnych motorkach http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic740614.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Wiecie co. Pieprze te glosniczki... z tylu mam led a z przodu zarowke 12V 35/35W Wole zainwestowac w nowe plastiki... i lampe przednia nowa musze miec. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez kamilp7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi