kamilp7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam po raz kolejny.. Chce zalozyc akumulator w moim Rieju RR. Ale jest to wersja bez aku. Co mam zrobic zeby bylo ladowanie akumulatora? Chce zalozyc glosniczki i takie tam duperele, ale do tego potrzeba aku. Mogl bym nie robic ladowania ale bym musial ciagle ladowac aku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 głośniczki? to ma byc zart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie :P to nie jest zart... czemu niby mam nie zakladac? mam paru znajomych co maja ;p ale oni maja aku... Jak ma sie aku i ladowanie to tylko kupuje sie wzmacniacz za 50 zł i glosniczki. Co jest zlego w zalozeniu glosniczkuw w crossie? W terenie nie jezdze.. tylko po ulicach. A w norwegi zeby spotkac dziure w mojej okolicy to trzeba byc szczesciarzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Hmmm.Ja na twoim miejscu nie kopał bym przy tym motorku...W najgorszym przypadku zawiez go do elektryka napewno ci pomoze ale i tez napewno z portfela ubedzie...Pozdrawiam Mateusz P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Napewno jest jakies proste rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Napewno jest jakies proste rozwiazanie... Jest - nie robic wiejskiego tuningu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ale jak ja chce go zrobic... zamiast pisac takie zeczy to byscie napisali jak to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Na podstawie poziomu Twoich poprzednich wypowiedzi i zadanych przez Ciebie pytań - wara od mechaniki motocyklowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Pewnie, że jest prostsze.Zrób stelaż pod akumulator 110 Ah za siedzeniem kierowcy. Będziesz miał oparcie i elektrownie, która zasili głośniczki za 50 zł na dwa tygodnie bez ładowani.Naładować będziesz musiał aku jak już bass nie będzie podbijał przykrywek studzienek. Nie zapomnij zamontować ramki z drzwi od puszki, żebyś mógł trzymać "zimny łokieć". A najprościej kupić goldiego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1112338 on już ma głośniki. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie ma prostego sposobu trzeba zamontowac inna elektrownie, regulator akumulator i to wszystko pospinać. W sumie może w 400zł sie smiescisz z robocizna mechanika, taka przeróbka wypływa na utrate gwarancji. Zawsze chiałem zapytać ale w pracy musiałem sie powstrzymywać: Po co ci głosniki i radio w motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Po co glosniki zeby sobie muzyki posluchac ;P ale jak to duzo roboty to sie nie mieszam... Wsumie to szkoda zachodu o to.. dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalski9 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 u mnie jest taki chlopaczek co sobie suterkiem pomyka z glosnikami,neony i takie tam ,Ci powiem,wez sobie tego nie montuj:)gosc mysli ze jes cool..a tak serio to sie wszyscy z niego smieja..skuterka nie slychac a muza dudni:D Ps taka przerobka nie bedzie za bardzo oplacalna,ale jak chcesz..Ps2 sory za szczerosc:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jest - nie robic wiejskiego tuningu :/ I tu się zgodzę, posłuchać muzyki to można w katamaranie albo w domu, ale pchać jakieś żempoły do Rieju... daj spokój! Jak chcesz mieć muzę kup sobie Goldasa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ale mi nie chodzi o muzyke w czasie jazdy :P tylko jak nad jeziorkem albo gdzies... zeby nie targac klamotuw ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Witam po raz kolejny.. Chce zalozyc akumulator w moim Rieju RR. Ale jest to wersja bez aku. Co mam zrobic zeby bylo ladowanie akumulatora? Chce zalozyc glosniczki i takie tam duperele, ale do tego potrzeba aku. Mogl bym nie robic ladowania ale bym musial ciagle ladowac aku... a nie lepiej zainwestować w mp3 i słuchawki od razu do uszu? nie znam się na tym, ale ja osobiście wolałbym nie zakładać żadnych "głośniczków", bo w końcu przy dużych prędkościach jest spory pęd powietrza i można je zgubić, natomiast nad jeziorkiem to raczej śpiew ptaków albo jesli już koniecznie muzykja to może plecak zabierz i radyjko tam zapakuj? Edytowane 13 Stycznia 2009 przez zenoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi