widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mam do sprzedania wyświetlacz biegów nówka w opakowaniu z instrukcją montażu kupiłem za 150. Ale oddam za 100 i jeszcze wyślę na swój koszt linka nie podeśle bo to było w tamtym roku. Najpierw kupiłem ten a potem zaszalałem i założyłem taki za 450 zł bo miał wtyczkę którą wystarczyło wtyknąć do odpowiedniego gniazda pod siedzeniem Poszedłem na łatwiznę i wtedy miałem wiecej pieniędzy w kieszeni Ale jestem pewny. że i ten będzie dobry. nawet ma większy wyświetlacz Zbyhu osłonę tylnego koła to zamontowałeś na tą małą oryginalną czy odkręciłeś ją ? Pprzymierzałem swoją i tak mi jakoś to średnio pasuje Czołem Moja biedaczka stoi w serwisie i czeka na koniec rozgrywek z ubezpieczycielem . Za 2 -3 tygodnie ma już być gotowa , teraz to i tak bez znaczenia patrząc na termometr. Pozdro Hej a Ty nie masz na zbyciu prawego kufra ? nie został ci się po naprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie mam , podczas nieszczęścia kufry leżały spokojnie w garażu . Te wskaźniki zmiany biegów różnią się czymś prócz sposobu podłączenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Yo! Tak, ten tani konczy sie kablem golym. Trzeba ciac instalacje i wpinac sie w nia, zeby zainstalowac wskaznik. A wskazniki GIPRO sa za ciezka kase, ale maja wtyczke do danego moto. Wpinasz sie w gniazdo diagnostyczne i juz. A oslone kola juz mialem, jak moto kupilem. Musialbym sie przyjrzec jak jest mocowana... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie mam , podczas nieszczęścia kufry leżały spokojnie w garażu . Te wskaźniki zmiany biegów różnią się czymś prócz sposobu podłączenia ? to dwie rózne firmy ! Myślę że do jego działania są potrzebne te same synały co w ty drogim "Gipro". Patrzyłem na schemat elektryczny motoru (mam takowy) jak by się uparł to by dokupił wtyk pasujacy do tego gniazda pod siedzeniem. Sądze że ten wyświetlacz da się tam wpiąć. z tego co pamiętam to tam jest taka standardowa kwadratowa kostka na cztery przewody. W instrukcji jest napisane że ma on czujnik światła i automatycznie się przyciemnia !!! Gipro nie ma tej funkcji Motoivan - My z Waw więc jak będziesz zainteresowany to mozemy sie jakoś umówić bo ja często jestem na Bródnie Zbyhu -z tą osłoną to nie pilne ! jak zerkniesz przy okazji będę wdzięczny. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Za stówę to kusząca oferta . Jak będziesz w pobliżu to daj cynę to dobijemy targu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 witam Alarm założyłem w Hondzie - pewnie zawodowca nie odstraszy , ale kilkakrotnie odstraszył ciekawskie dzieciaki , które chciały posiedzieć sobie na moto - gdy stał na ulicy i jakichś podejżanych manipulatorów . Zawsze jedno zabezpieczenie więcej . Osłonę tylnego koła też założyli mi w Hondzie i pasuje idealnie . To są zalety oryginalnych części i muszę wam powiedzieć , że wcale drożej to nie wyszło . Przy zakupie moto zamówiłem trochę akcesoriów , wszystko zamontowali gratis , dostałem rabat a za tłumiki zapłaciłem zdecydowanie taniej (dali mi duży rabat coś chyba 15 %) niż bym kupił u importera . Tylko za alarm chyba przepłaciłem - ale na wszystko jest gwarancja - a z tą elektroniką to czasami nie można dojść do ładu . pzdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Yo! Acha, jeszcze chodzi mi od czasu do czasu pomysl zalozenia ksenona na swiatla mijania :P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Yo! Acha, jeszcze chodzi mi od czasu do czasu pomysl zalozenia ksenona na swiatla mijania :P Pzdr Ja juz mam, super sprawa, mały wydatek a różnica niebo a ziemia. . Ja sobie kupiłem barwę ciepłą żeby tak w oczy się nie rzucało.snop światła pięknie się rozchodzi, nie razi tych z przeciwka. Ale naprawdę polecam. Jak jeździłem z żarówką to nie byłem zadowolony z tego światełka pomimo pochlebnych artykułów na ten temat. Ale jak założyłem xenonika to aż mi się chce jeździć po ciemku. A i w dzień szybciej mi robią miejsce. Kupiłem wersję z małymi gratami i bezproblemu dało się upchnąć po lewej stronie pod zegarami. nic nie psułem w elektryce. kabel do żarówki wsadziłem przez ten sam otwór w osłonie gumowej. Musiałem tylko wypiąć przewody z czarnej kostki przy żarówce żeby je wyciągnąć przez otwór w gumie bo była za duża i to wszystko. POLECAM pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Widurek jakiej firmy kupiłeś i gdzie ? Daj jakiś namiar. pzdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Widurek jakiej firmy kupiłeś i gdzie ? Daj jakiś namiar. pzdr. Marek http://www.allegro.pl/item893997099_hid_xe...ostawa_wwa.html Na miejscu podzielili mi zestaw i sprzedali jedną sztukę za pół ceny ja mam barwę 4300 (cieopła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item893997099_hid_xe...ostawa_wwa.html Na miejscu podzielili mi zestaw i sprzedali jedną sztukę za pół ceny ja mam barwę 4300 (cieopła) Cenę też na połowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cenę też na połowę ? przecież napisałem że za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Przepraszam , ślepy jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Przepraszam , ślepy jestem . Luzik !!! Kupuj i montuj napewno nie będziesz żałował, gwarantuję ! cały czas zastanawiam sie jak w drogowych by sie spisywały Problem może być tylko z mruganiem, Dość szybko sie zapalaja tylko nie odrazu z pełną moca ale według mnie wystarczy do zwrócenia na siebie uwagi tylko czy się nie rozwalą od tego ? pozdr. Widurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cena nie jest wygórowana , chyba spróbuję . Co do częstego włączania to pewnie odbija się to na żywotności żarówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi