SynekM Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeżeli jutro będzie tak ciepło jak dzisiaj - to ja odpalam sprzęt i jeżdżę - może ktoś jeszcze na Zaciszu ? w stadzie raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Yo! U nas 4 stopnie i sucho, i ciezko mysle, czy wychodzic ;). Boje sie, ze maszyna nie zapali, bo aku ciagle w nieogrzewanym garazu, podlaczone do moto... Przezylo te mrozy po -18 stopni :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 jeżeli jutro będzie tak ciepło jak dzisiaj - to ja odpalam sprzęt i jeżdżę - może ktoś jeszcze na Zaciszu ? w stadzie raźniej. Niestety moja ślicznotka jeszcze nie wróciła do pelnej sprawności . Możesz napisać gdzie kupowałeś tłumiki LeoVince i ile kosztowały ? Nie wiem czy się uda , mam jeden tłumik do wymiany i chcę za pieniądze z AC wymienić na akcesoryjny a drugi kupić z własnej kieszeni . Wesołych Świąt (jeszcze ) i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich CBFiarzy. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Yo! Posmigane :D Moto zapalilo bez pudla i rozdziewiczylem nasza nowa slaska A1 - ostatnie 200km/h w sezonie :P. Peklo 100km. Takie swieta to ja rozumiem :D. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 niestety nie pojeździłem - ku....!!!! i jestem nie pocieszony . W Wigilję 2008 udało się pośmigać dwie godzinki (to była Wigilia!)- Zbychu zazdroszczę Ci . Natomiast wieczorkiem odpaliłem moją lalkę - pożądnie rozgrzałem i chociaż ją poklepałem po siedzeniu - bo też stoi w zimnym garażu . Tłumiki kupiłem w Honda Plaza na Malowniczej - mieli wtedy najlepszą cenę . Poszukaj w naszym dziale Forum bo wydaje mi się , że podałem tam link do dystrybutora - mieli jakąś zimową wyprzedaż. Planuję wczesną wiosną kupić jakieś lżejsze moto do miasta , o mniejszej pojemności i pozycji zbliżonej do enduro lub supermoto . Myślałem o Kawasaki Versys - zrobiony na bazie świetnego ER6 , miałem na uwadze Suzuki DRZ 400 S (ale podobno siedzenie jak deska no i jeden garnek )Brałem na cel Transalpa - ale chyba za ciężki i zbyt wyprawowy . A może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub swojego faworyta do miasta . Moto musi być zwrotne , pozycja wyprostowana , silnik do 650 cm , w miarę lekki , wygodna kanapa , hamulec brzytwa i oczywiście ABS - owiewka też by się przydała . Wszystkim życzę gładkich asfaltów , mnóstwa winkielków do śmigania , zejścia na kolano , ciepłej wiosny już w lutym i spełnienia wszystkiego co sobie wymarzyli i wyśnili w nadchodzącym Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Planuję wczesną wiosną kupić jakieś lżejsze moto do miasta , o mniejszej pojemności i pozycji zbliżonej do enduro lub supermoto . Myślałem o Kawasaki Versys - zrobiony na bazie świetnego ER6 , miałem na uwadze Suzuki DRZ 400 S (ale podobno siedzenie jak deska no i jeden garnek )Brałem na cel Transalpa - ale chyba za ciężki i zbyt wyprawowy . A może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub swojego faworyta do miasta . siema, jasne , że mam! CBF1000... po co się rozmieniać na drobne? Bez kufrów bocznych, w korkach też sobie radzi przecież! Pozdrawiam wszystkich noworocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bez kufrów bocznych, w korkach też sobie radzi nawet z kuframi jest sporo lepiej niz np.FJR;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dajcie spokój , kolega spełnia swoje marzenia , kto nie chciałby mieć trzech motocykli w garażu ? :wink: Ja go rozumiem , ale faktycznie CBFka spokojnie daje radę w mieście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Hej, Tęsknię za jazdą (szczególnie po mieście :crossy: ) a tu tyle śniegu i nie zapowiadają prędko odwilży :banghead: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tęsknię za jazdą no... jakakolwiek jazda byle bez sniegu! Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 jasne , że macie rację - bez kufrów CBF-ka doskonale sprawuje się w mieście (w sezonie przelatałem kilka tysięcy km. po ulicach ) ale przypuszczam , że niektóre maszyny są znacznie lepsze i poręczniejsze do miasta . Dzięki Motoivan - rozumiesz mnie - ale nie do końca ! Doszedłem do wniosku , że potrzebuję pięć motocykli . 1.CBF-ka - do bliskiej turystyki i sporadycznie do miasta 2.VXT 1800 - do lansu - i do polatania z kumplami od chopperów do bliskiej turystyki , polatanie bandą po mieście , zloty i.t.p. 3.Kawasaki Versys - do miasta 4.Varadero - Transalp (BMW R1200 GS ?) - do dalekiej turystyki 5.CRF 150 - 250 - lekkie enduro do szaleństwa w terenie 6.jeśli bym uprawiał szybką turystykę autostradową to Pan European , Kawa GTR 1400 , BMW K1200GT --------- taki jest plan , nie koniecznie w tej kolejności. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Yo! I nie zapomnij o Junaku czy innym Izu do dlubania ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zbychu zupełnie o tym zapomniałem !! ale nie jest źle - kilka lat temu dostałem w spadku CZ-kę i podobno na chodzie - niestety nie miałem serca do niej i nawet nie próbowałem odpalić . Stoi u mnie z pięć - sześć lat , a przedtem bóg wie ile , szacuję , że co najmniej z dziesięć lat nie jeżdżona , trzeba dużo - dużo pracy w nią włożyć . A jak będę miał te pięć lub sześć planowych motorków - to ich nawet nie nadąże pucować , a co dopiero CZ-kę rychtować . Chyba , że rzucę robotę i zajmę się tylko przyjemnościami (mam na myśli dłubanko przy moto) - albo przyjedziesz do mnie i zrobimy to razem. pzdr. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Yo! Osz kurka, taki skarb sie marnuje! :) Ja bym od razu sprawdzal, czy zagada :). Ech, marzy mi sie Iz 49, ojciec takim latal w mlodosci. Ale teraz juz takie motocykle w cenie, a za zlom z dokumentami (lub bez) ciezko wysuplac 2-3 tysiace zl... Az tak o tym nie marze ;). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja na miasto zostawiłem sobie seven fifty. bez kufrów, z wyprutymi wydechami ;) CBF to kultura i dalsze przeloty, do miasta olejak moj ukochany zostaje ;) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi