MYCIOR Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 yo moje wszystkie zapiski cyfrowe ma już LUKER i coś tam poci - zobaczymy co wypoci ;-) . Druga strona medalu ze z mojej kamery za wiele wypocić się nie da :bigrazz: co do sezonu 2o1o - to może Grecja??? Stosunkowo blisko i może być ciekawie, oczywiście Stambuł Expedition tez mi się podoba. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A może z Polandu do Stambułu, później Izimir i prom do Grcji. Z Grecji do Polandu. Cała impreza od 4300 km do 4800km - zależnie gdzie kto mieszka. Jeśli będzie czas to można odbić na Rodos (600 km więcej). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 A może z Polandu do Stambułu, później Izimir i prom do Grcji. Z Grecji do Polandu. Cała impreza od 4300 km do 4800km - zależnie gdzie kto mieszka. Jeśli będzie czas to można odbić na Rodos (600 km więcej). pzdr POdobywuje mi sie ten plan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) POdobywuje mi sie ten plan :D siema wszystkim po przewie... Plan ktory zaczalem ogarniac w jesienne wieczory byl taki: Dzień : Kraków – Budapeszt 400 km Dzień : Budapeszt Dzień : Budapeszt – Belgrad … km Dzień : Belgrad – Sofia … km Dzień : Sofia – Stambuł 570 km Dzień : Stambuł Dzień : Stambuł – Słoneczny Brzeg 340 km Dzień : Słoneczny Brzeg (lub inne miasto na wybrzeżu) Dziań : Słoneczny Brzeg (lub inne miasto na wybrzeżu) Dzień : Słoneczny Brzeg (lub inne miasto na wybrzeżu) Dzień : Słoneczny Brzeg - Brasov (Transylwania) 200 km Dzień: Brasov – Sibiu (Transfagarasan Road) Dzień : Sibiu – Lwów 700 km Dzień : Sibiu – Lwów 700 km Dzień : Lwów Dzień : Lwów – Kraków / Warszawa 350 km ...albo bez Lwowa prosto do Polandii... :biggrin: Chociaż Lwów piekny i zwykle w kolorze blond :biggrin: Z Grecja tez fajny pomysl :buttrock: Ale jak zwykle plan sie jeszcze doszlifuje hehe... Co do filmikow to powoli udaje mi sie cos ogarnac. Wszystko wrzucam na facebooka: http://www.facebook.com/#!/group.php?g...79118053&ref=mf i tak przy okazji to przydaloby sie zebyscie sie tam wpisali jako ojcowie zalozyciele :biggrin: Z Bartkiem rozmawialismy o spotkaniu w Kwietniu... moze dla odmiany Zakopiec albo Krynica i rundka gdzies po winklach w gorach? No i na koniec pozostal jeszcze jeden problem... jestem teraz bez moto bo cebra po lekkim szlifie na zakonczenie naszej wspolnej przyjazni juz sprzedana... :icon_razz: Pozdr. Edytowane 4 Lutego 2010 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Panowie a jak czasowo stoicie?? U mnie w Tym roku czerwiec średnio, raczej lipiec. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Filmy: http://www.facebook.com/group.php?v=app_23...id=282379118053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Panowie a jak czasowo stoicie?? U mnie w Tym roku czerwiec średnio, raczej lipiec. pzdr Jak lipiec to raczej nie kraje gorące bo jeżdżąc w czerwcu sami wiemy jak było z temperaturami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mycior mowil ze slabo wyszlo z jego kamery :P a widze ze calkiem calkiem... :) luker dobry pomysl z facebookiem ;) czas dodac fireblade.pl bo w tych czasch jedynie zwierzeta nie maja tam swojego profilu :) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mycior mowil ze slabo wyszlo z jego kamery :P a widze ze calkiem calkiem... :) luker dobry pomysl z facebookiem ;) czas dodac fireblade.pl bo w tych czasch jedynie zwierzeta nie maja tam swojego profilu :) heh obawiam sie ze Myciora kamery jeszcze nie bylo na tych filmamch :biggrin: takich krotkich filmikow bedzie z naszych kamer sporo... niedlugo puszcze nowe na facebooku. mozna tam jeszcze wrzucic wszystkie zdjecia z 2008 i 2009... no moze nie wszystkie heh :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak lipiec to raczej nie kraje gorące bo jeżdżąc w czerwcu sami wiemy jak było z temperaturami... Lipiec miodów nie będzie , ale po Maroku , czy to aż taka duża różnica czy jest 36,41 czy 44 :biggrin: heh mycior mowil ze slabo wyszlo z jego kamery :P a widze ze calkiem calkiem... :) l TYTUS - jak Luker wrzuci moje filmy to od razu je odróżnisz - jakość OK stabilizacja SHIT maxymalny. Ja po prostu w czerwcu mam już kilka spraw które mogą być ciężkie do przełożenia, aczkolwiek nie ma rzeczy niemożliwych.A może tak przełom końcówka czerwca i początek lipca? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Moze zanim wielkie plany czercowo-lipcowe ogarniemy jakis maly wypad w gory w maju albo pod koniec kwietnia. Tak zeby spotkac sie w piatek wieczorem, cala sobote polatac po gorskich winklach i w niedziele spokojnie do domu :biggrin: Kto by sie pisal i gdzie lecimy? :biggrin: Jezeli w czerwcu-lipcu zdecydujemy sie przeleciec przez Rumunie to musimy zaliczyc to: http://krupnik.pl/galeria/transfogarska :buttrock: Edytowane 14 Lutego 2010 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Moze zanim wielkie plany czercowo-lipcowe ogarniemy jakis maly wypad w gory w maju albo pod koniec kwietnia. Tak zeby spotkac sie w piatek wieczorem, cala sobote polatac po gorskich winklach i w niedziele spokojnie do domu :biggrin: Kto by sie pisal i gdzie lecimy? :biggrin: Jezeli w czerwcu-lipcu zdecydujemy sie przeleciec przez Rumunie to musimy zaliczyc to: http://krupnik.pl/galeria/transfogarska :buttrock: CO do spotkania to czemu nie, sezon przyjdzie, to chec na jazde tez sie pojawi :D Jezeli chodzi o wypad w tym roku to ja bym chcial jednak gdizes wyskoczyc w wiadomym skladzie. Jezeli juz nie ma to byc Rumunia, Grecja czy inne dalsze karje, to chociaz w te Alpy na ten tydzien. Piszcie Panowie swoje propozycje, bo juz marzec nas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Hmmm Coś słabiutki odezw jeśli chodzi o ekipę. Ja oczywiście nie naciskam żeby robiąc Rumunię/Stambuł robić dodatkowo Rodos i Grecję - choć było by fajnie. Jest to wypad w sam raz bo mniej niż 5 tyś km. Można też dolecieć Tylko na Rodos a ta Grecję sobie darować. Przebiegowo się nie zmieni ale kwotowo na pewno. Co do wypadu w Alpy to tez spoko tylko myślę, że się tak nie opalimy ;-). W każdym razie na dzień dzisiejszy ja jestem na TAK - w każdej opcji. Nie wszyscy z ASRT się jeszcze wypowiedzieli, więc nie wiadomo kto reflektuje na ten wypad. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Hmmm Coś słabiutki odezw jeśli chodzi o ekipę. Ja oczywiście nie naciskam żeby robiąc Rumunię/Stambuł robić dodatkowo Rodos i Grecję - choć było by fajnie. Jest to wypad w sam raz bo mniej niż 5 tyś km. Można też dolecieć Tylko na Rodos a ta Grecję sobie darować. Przebiegowo się nie zmieni ale kwotowo na pewno. Co do wypadu w Alpy to tez spoko tylko myślę, że się tak nie opalimy ;-). W każdym razie na dzień dzisiejszy ja jestem na TAK - w każdej opcji. Nie wszyscy z ASRT się jeszcze wypowiedzieli, więc nie wiadomo kto reflektuje na ten wypad. pzdr Jestem na TAK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Z ekipa to jest tak: Mundek od 2008 nie daje znać co i jak ... Tytus - zmieniły mu się mocno plany i raczej nie pojedzie z tego co mi mówił. Wariot i ja gotowi... pytanie tylko co robimy? Była opcja jechania na 7 dni na Ibize w czerwcu (samolot+hotel+imprezki) i na tydzień czasu końcem lipca albo początkiem sierpnia w Alpy, na Chorwacje???? Ja proponuje Serbia (wizyta u znajomego + 4 dni serbskich imprez) + Chorwacja (winkle+leżenie na plaży). Ale na razie z tego co widzę, opcji jest wiele.. Grecja też wydaje się być ciekawa, ale musielibyśmy tym razem wszystko na maxa poplanować, a nie tak jak ostatnio wpadać do jakiegoś miasta o 18 i do 22-23 szukać noclegu i okazywałoby się że nocleg byłby 20-30 km za miastem w F1 heh Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi