Tytus Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ok to ja biore biala L co do sprzetu elektronicznego, kto bedzie mial kamere a kto aparat? Ja napewno aparat biore bo kupilem nowy specjalnie na wyjazd :) a z kamera to nie wiem czy chce mi sie ja taszczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Koszulki ogarnie i zrobiłem to w sposób następujący: Białe 10 szt rozmiary L i M każdy sobie coś wybierze Inny kolor(albo szary albo błękitny to już nie zależy ode mnie) będę miał 2-M i 6-L Każda koszulka kosztuje po 28 zł (więc cena jest chyba ok) to ja biała L i błękitka L :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to dla mnie biały i błękit L mam jeszcze do Was pytanko: czym oklejaliście owiewki żeby zabezpieczyc lakier? samą taśma miodwą, folią stretch i na to miodowa czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja biore kamere, dokupilem soczewke szerokokatna dla lepszego efektu, aparatu nie biore wiec bede Enzo bis :biggrin: Szukam w wawie kaset 120 min, jezeli nie znajede to Tytus mozesz zalatwic pare bo rok temu miales? Najlepiej 10 szt. Tutaj jakos nie nie ma... A film wazana sprawa :biggrin: To jak z hotelem we wrocku? no i gdzie sie spotykamy 11 rano? Z waznych rzeczy to nie zapomnijcie paszportow :bigrazz: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 To jak z hotelem we wrocku? no i gdzie sie spotykamy 11 rano? 11 mysle ze to troche za mozno, miedzy 9/10 najlepiej, zawsze lepiej wczesniej wyjechac i miez zapas niz pozniej i gonic :P A na 100% i tak nie wyjedzie sie o okreslonej godzinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Koszulki ogarnie i zrobiłem to w sposób następujący: Białe 10 szt rozmiary L i M każdy sobie coś wybierze Inny kolor(albo szary albo błękitny to już nie zależy ode mnie) będę miał 2-M i 6-L Ja poprosze 2xL szara i błękitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 11 mysle ze to troche za mozno, miedzy 9/10 najlepiej, zawsze lepiej wczesniej wyjechac i miez zapas niz pozniej i gonic :P A na 100% i tak nie wyjedzie sie o okreslonej godzinie ;) chodzilo mi o 11go czerwca rano :icon_razz: dla mnie moze byc i 8 rano tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tutaj jest dobra miejscówka http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51.050298&ec=1...typ=n&poi=hotel W tym miejscu znajduje się Orlen przy A4, często busy zabierają z tamtąd ludzi na zachód. Myśle że to dobre miejsce, bo następne tankowanie dopiero na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Siemano Panowie. Mi sie zrobiła troszke SHITowa sytuacja, której nie da sie obejść i nie moge jechać 11 czerwca z wami, wylatuje 13 czerwca po południu i myśle ze dogonie was pod Andorą gdzie macie mete. Mam do zrobienia jakieś 2 tysie w ciągu 1,5 dnia - moze sie uda. Ominie mnie Lazurowe , ale na trasy w pirenejach juz nie pozwole. Wariot dla mnie koszulki szara i niebieska - bo pozabijam jak dostane białą!! chche, chce :) moge w ramach przeprosin zagadywac kolesi dla Ciebie na ibizie ;) obiecujesz :biggrin: ?? Ja napewno aparat biore bo kupilem nowy specjalnie na wyjazd :) a z kamera to nie wiem czy chce mi sie ja taszczyc :) A co to za aparata nabyłeś?? Kamerke tez bierz bo film to podstawa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobra to mamy zalatwione ;) wariot wylatuje z bielska w czwartek rano tytus z katowic u mnie spia luker i woki i w 5tke wylatujemy z kato ok 7-7:30 dolecimy do Jerrego ok 9:30 i dluga na w kierunku Francji. Mycior dolatuje do nas 15go i za spoznienie (jak mi sie urwie film 15-go w moje urodziny) zanosi mnie do hotelu lub namiotu ;) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Siemanko, szkoda że nie mogę jechać ale róbcie dużo zdjęć :biggrin: żeby mi było jeszcze bardziej szkoda :bigrazz: Szerokości i udanego wypoczynku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobra, ja bede czekal na orlenie o 9:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No to panowie już odjechali z PL:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 No to panowie już odjechali z PL:):):) a odjechali i wlasnie bycza sie na plkazy na Ibizie :flesje: Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 noo mają fajnie..pogodę pewnie też...a tuuu...ponuro pada deszcze :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi