Luker_zet Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Zapodajcie panowie konkretnego linka gdzie to mamy ta miejscówke na Ibizie zaklepaną. to tu... http://www.grupoplayasol.com/front/en/hote...es-vive-40.html do centrum Ibiza town rzut beretem... http://maps.google.co.uk/maps?f=d&hl=en&sa...4,0.318604&om=1 PS. Ok... juz wszystko prawie jasne :biggrin: Haczyk jest taki ze.... apartament sklada sie z dwoch pomieszczen :bigrazz: - w sypialni sa 2 lozka a w salonie rozkladana sofa ktora z zalozenia jest dwuosbowa :icon_razz: W sumie 4 miejsca lezace. Tak to wyglada na zdjeciach, tak potwierdzili mi mailem... rozmawialem jeszcze dla pewnosci z dziewczyna z infolinii hotelowej (maja nawet polska obsluge :biggrin: ) ktora powiedziala ze sa 4 oddzielne lozka... ale jakos jej nie wierze :icon_razz: . Generalnie apartamentos kosztuje niecale 80 euro za dwa dni. Nawet jezeli dla 3 osob to nie jest zle bo wychodzi po niecale 14 euro od osoby za dzien (tyle co za kemping w Rimini). Tylko ze jakby nie liczyc 2 x 3 daje 6 a nas bedzie min. 7. Mozemy jeszcze zarezerwowac jeden pokoj jezeli ktos z nowych potwierdzi udzial, albo na miejscu ogarniemy jakas dostawke dla jednej osoby :biggrin: albo w ogole rezygnujemy i szukamy czegos na miejscu.... no i jak? Edytowane 26 Maja 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) 10.06 Kto chce dolatuje na wieczor do Wrocka lub okolic 11.06 Wrocław-Gorlitz-Nurberg - w czwartek rano spotykamy się we Wroclawiu i dalej na atakujemy Niemcy. Postój gdzieś po ok. 1000km tj. okolice Nurnberg 12.06 Nurnberg – Monako (800km) - w jeden dzien zaliczamy Niemcy, Austrie, Szwajcarie, Wlochy, Monako, Francje no i jestesmy na Lazurowym ( ewentualnie zatrzymujemy sie przed Monaco ) 13.06 zwiedzamy Monaco, Lazurowe, może jakaś plaża - chwila zeby odpoczac i zregenerowac sily :biggrin: (nocleg do ustalenia) 14.06 Nicea – Saint Tropez - Marsylia (200km) - lecimy wybrzezem, zwiedzamy Lazurowe (nocleg do ustalenia) 15.06 Marsylia – Andora (500km) - dolatujemy w Pireneje i zaliczamy Andore (nocleg do ustalenia) 16.06 Andora - Lleida (200km) zwiedzamy rozne fajne gorskie trasy w Pirenejach (trzeba poszukać fajnych tras w necie) (nocleg do ustalenia) 17.06 Lleida - Valencia (350km) lecimy bocznymi drogami no i na koniec dnia impreza w Walencji (nocleg w Walencji) 18.06 Valencia - Denia (100km) - CZWARTEK (troche za wczesnie na imprezy ale tam sa caly tydzien ) lecimy do Deni zeby zlapac prom na Ibize... impreza (trzeba pomyslec czy ogarniamy prom wczesniej czy na miejscu, jak promu nie bedzie to caly plan padnie) 19.06 Ibiza - PIATEK po imprezie(?) latamy po Ibizie na moto lub w klapkach po plazy , wieczorem nastepna impreza 20.06 Ibiza (Prom) - Denia - Malaga (580km) - SOBOTA powrót promem i lecimy z Deni do Malagi (trzeba pomyslec czy ogarniamy prom wczesniej czy na miejscu) 21.06 Malaga - Rabat (400km) - lecimy do Tarify (160km), z Tarify promem do Tangeru i dalej do Rabatu (ok 240km) (tutaj tez trzeba pomyslec czy ogarniamy prom wczesniej czy na miejscu) 22.06 Rabat - (100km) i lecimy w kierunku Fez 23.06 zwiedzamy Maknes i Fez i lecimy w kierunku Tangeru 24.06 Tanger - Tarifa (320km) - do Hiszpanii 25.06 Tarifa - Barcelona (ok 1000 km) 26.06 ewentualnie przesuniecie ??? 27.06 ??? - Nurburg (?km) popoludniu/wieczorkiem docieramy na Nurburgring, znajdujemy lokum i przygotowanie psychiczne na powrot do domu i smiganie na torze 28.06 Nurburgring rano od 8.00 mozna jezdzic na torze, wstajemy wczesniej jezdzimy (do ok 11/12) i pozniej powrot do domu Nurburg - Wrocław-Dom (1100km) Tytus czy na torze mozna posmigac 27.06? 14,15,16.06 wyskoczył mi zajebiscie wazny wyjazd do centrali AGV w Vicenza, Włochy więc będę to chciał zrobić tak, że w tym terminie polecę (500 km autostradami do Vicenza), tam 3 dni i spowrotem widzimy się w Hiszpanii.. No chyba że popijecie na lazurowym za mocno i bedziecie na plazy siedziec :) Z naszych wspólnych wakacji nie zrezygnuję, a z tego wyjazdu do AGV nie mogę Edytowane 27 Maja 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 to tu... http://www.grupoplayasol.com/front/en/hote...es-vive-40.html do centrum Ibiza town rzut beretem... http://maps.google.co.uk/maps?f=d&hl=en&sa...4,0.318604&om=1 PS. Ok... juz wszystko prawie jasne :biggrin: Haczyk jest taki ze.... apartament sklada sie z dwoch pomieszczen :bigrazz: - w sypialni sa 2 lozka a w salonie rozkladana sofa ktora z zalozenia jest dwuosbowa :icon_razz: W sumie 4 miejsca lezace. Tak to wyglada na zdjeciach, tak potwierdzili mi mailem... rozmawialem jeszcze dla pewnosci z dziewczyna z infolinii hotelowej (maja nawet polska obsluge :biggrin: ) ktora powiedziala ze sa 4 oddzielne lozka... ale jakos jej nie wierze :icon_razz: . Generalnie apartamentos kosztuje niecale 80 euro za dwa dni. Nawet jezeli dla 3 osob to nie jest zle bo wychodzi po niecale 14 euro od osoby za dzien (tyle co za kemping w Rimini). Tylko ze jakby nie liczyc 2 x 3 daje 6 a nas bedzie min. 7. Mozemy jeszcze zarezerwowac jeden pokoj jezeli ktos z nowych potwierdzi udzial, albo na miejscu ogarniemy jakas dostawke dla jednej osoby :biggrin: albo w ogole rezygnujemy i szukamy czegos na miejscu.... no i jak? Ja zabieram ze sobą i tak materac dmuchany, więc wrazie gdyby nie było 4 łóżka to moge kimnąc na podłodze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 14,15,16.06 wyskoczył mi zajebiscie wazny wyjazd do centrali AGV w Vicenza, Włochy więc będę to chciał zrobić tak, że w tym terminie polecę (500 km autostradami do Vicenza), tam 3 dni i spowrotem widzimy się w Hiszpanii.. No chyba że popijecie na lazurowym za mocno i bedziecie na plazy siedziec :) Z naszych wspólnych wakacji nie zrezygnuję, a z tego wyjazdu do AGV nie mogę no jasne AGV lepszy od ASRT :biggrin: Tazman a twoje urodziny to kiedy sa bo cos pamietam ze planowalismy na Lazurowym swietowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) ...Tazzman znowu zwinnie wywinal sie z robienia urodzin na wycieczce bo o ile pamiec mnie nie myli to geburstag ma 14/15... :P ;) Mysle ze z tym hotelem na ibizie bedzie ok, a zobaczy sie na miejscu jak te dodatkowe lozko zorganizujemy :) co do planu to mam jeszcze jeden pomysl : 12.06 Nurnberg – Monako (800km) - w jeden dzien zaliczamy Niemcy, Austrie, Szwajcarie, Wlochy, Monako, Francje no i jestesmy na Lazurowym ( ewentualnie zatrzymujemy sie przed Monaco ) W tym dniu bedziemy chyba przejezdzec kolo Milano we Wloszech i tak pomyslelem ze wg moich wyliczen bedziemy leciec obok kultowego/najszybszego toru MONZA! mozna by bylo wpasc i polukac, porobic fotki, co wy na to? Oczywiscie jezeli starczy czasu i beda chetni... W dnaich 11/14 czerwca jest tam organizowane - "Aria Nuova 2009" cokolwiek to znaczy ;) Edytowane 27 Maja 2009 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Luker, AGV nie wazniejsze ale wiesz... taka praca ;) urodziny mam dokladnie 15.06 wiec sie zrobi albo dzien wczesniej albo 2 dni pozniej... Tak czy siak od 11 do 14 jestem wszedzie, pozniej na 3 dni znikam, a potem znow jestem caly czas a moze nawet i dluzej :))) Obiecuje ze nadrobie w Maroko swoja aktywnoscia :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Tytus idąc tym tropem to można jeszcze zobaczyc Circuit de Catalunya niedaleko Barcelony :wink: Może w Maroco są jakies tory które można zobaczyc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 urodziny mam dokladnie 15.06 wiec sie zrobi albo dzien wczesniej albo 2 dni pozniej... zrobimy dzień wcześniej i do doopy pojedziesz :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 zrobimy dzień wcześniej i do doopy pojedziesz :biggrin: pzdr eeee.... ale mi sie porypało :/ 15tf of July a nie June.. jade w lipcu a nie czerwcu :) tak wiec urodziny moje mozna zrobic w stylu cyganskim czyli chlanie do upadłego. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Hej Panowe juz jest Czerwiec , jeszcze 10 dni i ogień :bigrazz: Kto w koncu robi te extra koszuli z kieliszkami na smyczkach?? Co z kimacją pod Wrocławiem. panowie od Hayek i Gixerów sie nie odzywają, więc chyba zostaje Lucky 7 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Panowie:):):) a zrobicie jakąś mini relacje z tej drogi...podróży:)Ja bym się kiedyś chętnie wybrał na taką wyprawę:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wlasnie! Fotki, fotki! Te fazowe tez :icon_biggrin: Moze pokusicie sie tym razem o jakis maly opis z tej wyprawy nawet taki spontaniczny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) relacja i fotki beda na sportbike-adventure.pl ale stronka ruszy dopiero po powrocie bo jakos czasu nie starczylo w zimie :icon_razz: Wariot pamietam ze cos pisales ze ogarniesz temat koszulek? Mam jeszcze logo ktore mozemy dodac. Tytus a moze na koszulki wrzucimy tez logo fireblady.ply? Co do opcji spania we Wroclawiu to szukalem i jakos taniej opcji a'la Krystyna Plaza nie znalazlem... wiec wymyslilem ze sie przekimam po drodze w motelu http://www.motel-es.com.pl/ i rano w czwartek bede mial juz tylko rozgrzewkowe 80 km do Wroclawia. Ale jak ktos ma jakas propozycje we Wroclawiu to chetnie sie przylacze to nie bede musial chlac browarow z kierowcami tirow.... :biggrin: A gdzie dokladnie spotykamy sie w czwartek 11.06? Myslalem o jakiejs stacji benzin na autostradzie juz za Wroclawiem... ktos kojarzy jakies takie dobre miejsce? Edytowane 3 Czerwca 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 co do loga to oczywiscie moge moje logo fireblade.pl udostepnic w wersji cdr a bedzie to wygladac tak ;) http://fireblade.pl/test/logo_czarne_napis_pod_kolanem2.jpg http://fireblade.pl/test/logo_czarne_napis_pod_kreska2.jpg Co do spotkania na stacji to na autostradzie a4 wroclaw katowice i wroclaw gorlitz raczej stacji brak trzeba o tym pamietac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 co do loga to oczywiscie moge moje logo fireblade.pl udostepnic w wersji cdr a bedzie to wygladac tak ;) http://fireblade.pl/test/logo_czarne_napis_pod_kolanem2.jpg http://fireblade.pl/test/logo_czarne_napis_pod_kreska2.jpg Co do spotkania na stacji to na autostradzie a4 wroclaw katowice i wroclaw gorlitz raczej stacji brak trzeba o tym pamietac :) Loga fajne, to z pod kolanem dla mnie lepsze. NO wlasnie , co Panowie ze spotkaniem, o ktorej i gdzie sie spotykamy, ktos ma jakas miejscowke na spotkanie. Kto z Was spi we Wrocku, My z Myciorem spimy napewno, jeszcze nie wiemy gdzie dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi