Skocz do zawartości

ASRT - Africa Journey - Maroko - 11.o6.2oo9

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Proponuje Wam mala korekte w trasie i smignac tym odcinkiem drogi http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...4,0.528717&z=12

Usmiech gwarantowany :biggrin:

ps. we Francji uwazajcie z tym lataniem po 200 i wiecej, bo to Panstwo policyjne i za takie cos mandaty sa bardzo wysokie.

Edytowane przez Plaster83

Witam! Proponuje Wam mala korekte w trasie i smignac tym odcinkiem drogi http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...4,0.528717&z=12

Usmiech gwarantowany :biggrin:

dzieki.. trasa wyglada na zajebiscie ciekawie.... na 100% trzeba ja wprowadzic do plany przejazdu ;)))))

co do krakowa panowie i panie to mamy 2 tygodnie wiec mam nadzieje, ze pogoda na ten czas bedzie git :)

Edytowane przez Tazzman

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

Za tydzien to juz swieta wiec czesci z nas napewno nie bedzie sie usmiechac.

nie ma zmian terminów!!!!!!!!!!!! ludzie!!!! mamy wszzyscy poustawiane nasze zawodowe i prywatne rzeczy pod ten termin od ponad 2 miesiecy!

jak bedzie brzydka pogoda to wpadamy puszkami i widzimy się o 16:00 już pod krystyną , jak bedzie ladnie to o 12:00 pod Yamaha kraków na koniach.

do krakowa sa 2 tygodnie, do tego czasu mozemy miec upały...

noclegi w Krystnie załatwione:

nocleg z soboty na niedzielę (04.04-05.05).

2x 4 osobowy pokoj (za pokój 155 zł)

1x3 osobowy pokój (za pokój 135 zł)

na głowę w sumie za nocleg wyjdzie 40 zł

Parking strzeżony 10 zł za motocykl.

Doba hotelowa zaczyna się o 14:00 i kończy o 10:00.

Sniadania do ustalenia na miejscu po 15 zł od łebka, wydawane o 7:30 do 10:00

Może i było gdzieś bliżej centrum, ale w innych cenach i ciężko z parkingami (noclegi od 80 zł od osoby i parkingi od 20 zł za konia).

Taxi z hotelu kosztuje ok 50 zł do centrum , więc biorąc 3 taxi wyjdzie to nas po jakieś 20-25 zł na łebka tam i spowrotem.

Edytowane przez Tazzman

• 3 tygodnie później...

Mycior już dłużej nie wytrzymał i forum w końcu odblokował :icon_razz:

Ekipa bardzo zacna, teraz już tylko odliczanie do czerwca... trzeba jeszcze Enzo i Mundka zaktywizować to będzie komplet.

Chłopaki z Wawy na trasie przetestowani :bigrazz: tematy ogarniają tak dobrze ze moja biedna cebra w drodze powrotnej na jednym baku do rezerwy dała rade zrobic tylko 160km hehe (i to na 98 oktanowej) :biggrin: Oj zapowiada sie bogaty czerwiec....

No to jak wszystko już ustalone to widzimy się w czwartek we Wrocławiu i ogień :biggrin:

Edytowane przez Luker_zet

No to jak wszystko już ustalone to widzimy się w czwartek we Wrocławiu i ogień :biggrin:

Tylko w środe we Wrocku juz nic nie ustalamy, bo bedziemy musieli przykotwiczyć na dłużej. :bigrazz:

Pamiętajmy żeby ogranąć jeszcze jakieś koszuliny i wlepki.

pzdr

a widzimy sie 17.04.2009 w Krakowie i potem 18.04.2009 w Czestochowie? rozpoczecia sezonu są

W krakowie bede na 100% ja z wariotem - Tytus jak wytrzezwieje to tez ;)

w czestochowie Wariot, Tytus i ja :)

bondziorno :bigrazz: nie wiem o co tu chodzi,ale z tego co pamietam(chociaz niewiele) z karkowskiego spotkania to wszystko mialo byc ustalone,pozdro dla was hardcorowcy :clap:

Mycior już dłużej nie wytrzymał i forum w końcu odblokował :icon_razz:

Ekipa bardzo zacna, teraz już tylko odliczanie do czerwca... trzeba jeszcze Enzo i Mundka zaktywizować to będzie komplet.

Chłopaki z Wawy na trasie przetestowani :bigrazz: tematy ogarniają tak dobrze ze moja biedna cebra w drodze powrotnej na jednym baku do rezerwy dała rade zrobic tylko 160km hehe (i to na 98 oktanowej) :biggrin: Oj zapowiada sie bogaty czerwiec....

Luker Dzieki za wyrazy uznania :D

Co z kaszulkami ???? Tazzi ogarniasz ten temat, w tamtym roku Ci poszlo gladko wiec moze i teraz go pociagniesz

moge i ogarnac ale proponuje zeby mlodzi sie wykazali ;)

ja robilem rok temu a w tym roku niech ktos inny wezmie to na swoje barki :)

projekt Lukera byl dobry i mozna przy tym obstawiac.