Luker_zet Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 jak bedzie strasznie lipna pogoda to nie lepiej przelozyc o tydzien niz na 4-kolach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 jak bedzie strasznie lipna pogoda to nie lepiej przelozyc o tydzien niz na 4-kolach??? w obecnej chwili dla mnie tydzień pozniej jest nie ten tego za bardzo. Powiem więcej ni HU HU zebym był. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Witam! Proponuje Wam mala korekte w trasie i smignac tym odcinkiem drogi http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...4,0.528717&z=12 Usmiech gwarantowany :biggrin: ps. we Francji uwazajcie z tym lataniem po 200 i wiecej, bo to Panstwo policyjne i za takie cos mandaty sa bardzo wysokie. Edytowane 23 Marca 2009 przez Plaster83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Witam! Proponuje Wam mala korekte w trasie i smignac tym odcinkiem drogi http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...4,0.528717&z=12 Usmiech gwarantowany :biggrin: dzieki.. trasa wyglada na zajebiscie ciekawie.... na 100% trzeba ja wprowadzic do plany przejazdu ;))))) co do krakowa panowie i panie to mamy 2 tygodnie wiec mam nadzieje, ze pogoda na ten czas bedzie git :) Edytowane 23 Marca 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 dzis widziałem pogodynke na 16 dni i na przyszły łikend - ten nasz łikend zapowiadaja 16-18 stopni :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 jak bedzie strasznie lipna pogoda to nie lepiej przelozyc o tydzien niz na 4-kolach??? Za tydzien to juz swieta wiec czesci z nas napewno nie bedzie sie usmiechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Za tydzien to juz swieta wiec czesci z nas napewno nie bedzie sie usmiechac. nie ma zmian terminów!!!!!!!!!!!! ludzie!!!! mamy wszzyscy poustawiane nasze zawodowe i prywatne rzeczy pod ten termin od ponad 2 miesiecy! jak bedzie brzydka pogoda to wpadamy puszkami i widzimy się o 16:00 już pod krystyną , jak bedzie ladnie to o 12:00 pod Yamaha kraków na koniach. do krakowa sa 2 tygodnie, do tego czasu mozemy miec upały... noclegi w Krystnie załatwione: nocleg z soboty na niedzielę (04.04-05.05). 2x 4 osobowy pokoj (za pokój 155 zł) 1x3 osobowy pokój (za pokój 135 zł) na głowę w sumie za nocleg wyjdzie 40 zł Parking strzeżony 10 zł za motocykl. Doba hotelowa zaczyna się o 14:00 i kończy o 10:00. Sniadania do ustalenia na miejscu po 15 zł od łebka, wydawane o 7:30 do 10:00 Może i było gdzieś bliżej centrum, ale w innych cenach i ciężko z parkingami (noclegi od 80 zł od osoby i parkingi od 20 zł za konia). Taxi z hotelu kosztuje ok 50 zł do centrum , więc biorąc 3 taxi wyjdzie to nas po jakieś 20-25 zł na łebka tam i spowrotem. Edytowane 24 Marca 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Na 04.04. zapowiadają na południu około 15 stopni ,także spokojnie można na dwóch kółkach przyjechać ,a spotkać się trzeba i ustalić szcególy wyjazdu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Mimo braku forum zacna Ekipa sie stawiła. Szczegóły ustalone i wszystko wiadomo. Ja po tych wzsytkich ustaleniach byłem wypompowany do poniedziałku, wic moze juz nic nie ustalajamy wiecej tylko jedźmy :biggrin: . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Mycior już dłużej nie wytrzymał i forum w końcu odblokował :icon_razz: Ekipa bardzo zacna, teraz już tylko odliczanie do czerwca... trzeba jeszcze Enzo i Mundka zaktywizować to będzie komplet. Chłopaki z Wawy na trasie przetestowani :bigrazz: tematy ogarniają tak dobrze ze moja biedna cebra w drodze powrotnej na jednym baku do rezerwy dała rade zrobic tylko 160km hehe (i to na 98 oktanowej) :biggrin: Oj zapowiada sie bogaty czerwiec.... No to jak wszystko już ustalone to widzimy się w czwartek we Wrocławiu i ogień :biggrin: Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No to jak wszystko już ustalone to widzimy się w czwartek we Wrocławiu i ogień :biggrin: Tylko w środe we Wrocku juz nic nie ustalamy, bo bedziemy musieli przykotwiczyć na dłużej. :bigrazz: Pamiętajmy żeby ogranąć jeszcze jakieś koszuliny i wlepki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a widzimy sie 17.04.2009 w Krakowie i potem 18.04.2009 w Czestochowie? rozpoczecia sezonu są W krakowie bede na 100% ja z wariotem - Tytus jak wytrzezwieje to tez ;) w czestochowie Wariot, Tytus i ja :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygixx Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bondziorno :bigrazz: nie wiem o co tu chodzi,ale z tego co pamietam(chociaz niewiele) z karkowskiego spotkania to wszystko mialo byc ustalone,pozdro dla was hardcorowcy :clap: Mycior już dłużej nie wytrzymał i forum w końcu odblokował :icon_razz: Ekipa bardzo zacna, teraz już tylko odliczanie do czerwca... trzeba jeszcze Enzo i Mundka zaktywizować to będzie komplet. Chłopaki z Wawy na trasie przetestowani :bigrazz: tematy ogarniają tak dobrze ze moja biedna cebra w drodze powrotnej na jednym baku do rezerwy dała rade zrobic tylko 160km hehe (i to na 98 oktanowej) :biggrin: Oj zapowiada sie bogaty czerwiec.... No to jak wszystko już ustalone to widzimy się w czwartek we Wrocławiu i ogień :biggrin: Luker Dzieki za wyrazy uznania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Co z kaszulkami ???? Tazzi ogarniasz ten temat, w tamtym roku Ci poszlo gladko wiec moze i teraz go pociagniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Co z kaszulkami ???? Tazzi ogarniasz ten temat, w tamtym roku Ci poszlo gladko wiec moze i teraz go pociagniesz moge i ogarnac ale proponuje zeby mlodzi sie wykazali ;) ja robilem rok temu a w tym roku niech ktos inny wezmie to na swoje barki :) projekt Lukera byl dobry i mozna przy tym obstawiac. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi