Tytus Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja tez sie pojawie ale jak chcemy jechac wieczorkiem na miasto to bedzie ciezko sie z tego hotelu krystyna sie tam dostac bo to straszne zadupie jest :) wiem bo ostatnio testowo tam spalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja też oczywiście będe. co do akcentu motocyklowego na imprezie to ja sobie ubiore - boxerki - To wystarczy, po kiego sie tak afiszować :biggrin: zastanawiam sie tez czy ten pomysł motocyklowo - pubowo - imprezkowy , jest OK. Nie lepiej sie tam zjawić bez moto i dać sie ponieść urokowi miasta :biggrin:,no chyba, że to spotkanko ma na celu sprawdzenie grupy pod wzgl. motocyklowo-wyprawowym także. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) hehe Luker co do Twojego pytania to kierownicze stanowiska zajmuje od 4 lat :P a na powaaznie to trzeba to jakos zorganizowac z glowa i nie na ostatnia chwile co do Tytusa to moze i zadupe straszne ale noclegi tanie (moze do tego czasu znajde rownie tanie i blizej miasta z parkingiem bede miec chwile czasu to ogarne, chyba ze macie to wrzucajcie na maila do mnie). Pozatym to nie problem bo w Krakowie taxówki tanie jak barszcz.. zamowi sie ze 2-3 i kazdy da po 8-12 zł i mamy transport pod samo centrum.. Co wypowiedzi Myciora to doskonale trafiles.. Mozna przyjechac i pociagami zeby pozniej do niedzieli te 2,5 promila zeszlo w wydychanym ale: 1. przewietrzy sie sprzety 2. sprawdzi sie zgranie w lataniu 3. jesli komus po Krakowie nie bedzie odpowiadac to jak mniej wiecej bedzie przejazd wygladac to od razu to zewryfiuje 4. a co to? pierwszy raz po imprezie na moto bedziesz latac ?:) przypomnij sobie nasze przejazdy ;) 5. pozatym jesli nie przyjedziemy motocyklami, to przyjedziemy samochodami .. a ja osobiscie po imprezie wole jechac powoli ale motocyklem (z wiadomych wzgledow) aaa Luker i zebys wiedzial ze ubiore kamizelke ;) Edytowane 9 Marca 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 hehe Luker co do Twojego pytania to kierownicze stanowiska zajmuje od 4 lat :P a na powaaznie to trzeba to jakos zorganizowac z glowa i nie na ostatnia chwile Panie Kierowniku Wycieczki, Jeszcze potrzebna bedzie godzina lub dwie zeby usiasc nad mapa i rozplanowac troche czerwiec... PS. Rezerwuje ten pokoj ze zdjecia nr 2 http://www.hotel-krystyna.krakow.pl/galeria/ :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Panowie pisac kto na 100% bedzie 04.04 w Krakowie na spotkaniu kolka lancuchowego :cool: Godzine i miejsce zderzenia bedzie odpowiednio wczesniej podana. To juz tylko 3 miesiace :icon_twisted: Obecny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ... 4. 13:00 wyjazd na lokalne winkle (tempo ASRT) + ok 16 obiad. jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu. 5. powrót z winkli ok 18 do hotelu - jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu... i co jeszcze? moze jeszcze max do 50km/h w miescie przepisowo? :P tazzman nie mysl tyle bo co za duzo to nie zdrowo :P ;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) :lalag: ciekawy link odnośnie jazdy w grupie dla przypomnienia http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Edytowane 11 Marca 2009 przez Calvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 i co jeszcze? moze jeszcze max do 50km/h w miescie przepisowo? :P tazzman nie mysl tyle bo co za duzo to nie zdrowo :P ;) hehe jedziemy wszyscy standardowom, ale.. po naszym wspolnym wyjezdzie powiedzmy ze jakos sie zgralismy w przemieszczaniu... teraz jescze trzeba ogarnac wieksza grupe wiec porzadek musi byc :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 :lalag: ciekawy link odnośnie jazdy w grupie dla przypomnienia http://www.sunsethog.com/groupRiding.html nomniej wiecej tak to wszytko wygladało :biggrin: W sumie mam miejscówke, ale chyba też uderze do tej Kryśki , bo tak to bede sie czuł wyalienowany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 (edytowane) widze Tazzman ze skutecznie torpedujesz moje starania zeby do Krakowa wpadlo jeszcze pare motocyklistek... :icon_razz: na forum Magdy po twoim wspisie zadna sie juz nie odezwala hehe.... :biggrin: Edytowane 16 Marca 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Cuś ten spot w KRK nie wyglda obiecująco pod względem pogody i śmigania. Tazz mnie dopisz do wszystkich do Krystyny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Cuś ten spot w KRK nie wyglda obiecująco pod względem pogody i śmigania. Tazz mnie dopisz do wszystkich do Krystyny. pzdr Mycior podobne mam zdanie jak ty ze śmiganiem w KRK ze względu na pogodę .Dzisiaj u mnie śnieg za oknem pruszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja w sobote lece jeszcze na narty, wiec śmiganie na moto jeszcze nie chodzi mi po głowie A jak z tym Krk, trzymamy sie sztywno terminu i przyjeżdzamy bez względu na pogode autami Czy czekamy na nadejscie wiosny i wtedy się coś okresli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja w tym sezonie nawiniete mam juz ponad 2 tysi a patrzac na pogode dlugoterminowa to 04.04 ma byc sucho i 10 stopni dla mnie rewelka :bigrazz: takze obstaje przy lataniu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) nie no.. jesli sie okaze ze bedzie 10 stopni, asfalt mokry i dzien wczesniej bedzie padac to lepiej puszkami sie pojawic.. jesli jednak przez kilka dni wczesniej bedzie w miare ok, a w sobote slonce zaswieci to jedziemy na kółeczkach przez całą sobote ;) zresztą chlopaki z way i jerry z wrocka maja mniej wiecej podobną odleglosc i wyjada pewnie ok 9 rano zeby sie do kraka dokulac.. ja z tytusem wylatujemy 11:45 i bijemy rekord ;) wiec jakby cos to bedziemy sie dzien wczesniej lub z samego rana zdzwaniac :) a w ogole jak bedzie sypac sniegiem to ja quadem przyjade :P Edytowane 19 Marca 2009 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi