Skocz do zawartości

ASRT - Africa Journey - Maroko - 11.o6.2oo9

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też oczywiście będe.

co do akcentu motocyklowego na imprezie to ja sobie ubiore - boxerki - To wystarczy, po kiego sie tak afiszować :biggrin:

zastanawiam sie tez czy ten pomysł motocyklowo - pubowo - imprezkowy , jest OK. Nie lepiej sie tam zjawić bez moto i dać sie ponieść urokowi miasta :biggrin:,no chyba, że to spotkanko ma na celu sprawdzenie grupy pod wzgl. motocyklowo-wyprawowym także.

pzdr

hehe Luker co do Twojego pytania to kierownicze stanowiska zajmuje od 4 lat :P a na powaaznie to trzeba to jakos zorganizowac z glowa i nie na ostatnia chwile

co do Tytusa to moze i zadupe straszne ale noclegi tanie (moze do tego czasu znajde rownie tanie i blizej miasta z parkingiem bede miec chwile czasu to ogarne, chyba ze macie to wrzucajcie na maila do mnie).

Pozatym to nie problem bo w Krakowie taxówki tanie jak barszcz.. zamowi sie ze 2-3 i kazdy da po 8-12 zł i mamy transport pod samo centrum..

Co wypowiedzi Myciora to doskonale trafiles..

Mozna przyjechac i pociagami zeby pozniej do niedzieli te 2,5 promila zeszlo w wydychanym ale:

1. przewietrzy sie sprzety

2. sprawdzi sie zgranie w lataniu

3. jesli komus po Krakowie nie bedzie odpowiadac to jak mniej wiecej bedzie przejazd wygladac to od razu to zewryfiuje

4. a co to? pierwszy raz po imprezie na moto bedziesz latac ?:) przypomnij sobie nasze przejazdy ;)

5. pozatym jesli nie przyjedziemy motocyklami, to przyjedziemy samochodami .. a ja osobiscie po imprezie wole jechac powoli ale motocyklem (z wiadomych wzgledow)

aaa Luker i zebys wiedzial ze ubiore kamizelke ;)

Edytowane przez Tazzman

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

hehe Luker co do Twojego pytania to kierownicze stanowiska zajmuje od 4 lat :P a na powaaznie to trzeba to jakos zorganizowac z glowa i nie na ostatnia chwile

Panie Kierowniku Wycieczki,

Jeszcze potrzebna bedzie godzina lub dwie zeby usiasc nad mapa i rozplanowac troche czerwiec...

PS. Rezerwuje ten pokoj ze zdjecia nr 2 http://www.hotel-krystyna.krakow.pl/galeria/ :biggrin:

Panowie pisac kto na 100% bedzie 04.04 w Krakowie na spotkaniu kolka lancuchowego :cool:

Godzine i miejsce zderzenia bedzie odpowiednio wczesniej podana.

To juz tylko 3 miesiace :icon_twisted:

Obecny :flesje:

...

4. 13:00 wyjazd na lokalne winkle (tempo ASRT) + ok 16 obiad.

jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu.

5. powrót z winkli ok 18 do hotelu - jedziemy jedna grupa, jeden za drugim (naprzemian), nie kozaczymy, nie popisujemy sie i nie zmieniamy swoich pozycji w grupie - nie chcemy zeby sie ktos rozdupil poczatkiem sezonu...

i co jeszcze? moze jeszcze max do 50km/h w miescie przepisowo? :P tazzman nie mysl tyle bo co za duzo to nie zdrowo :P ;) hehe

i co jeszcze? moze jeszcze max do 50km/h w miescie przepisowo? :P tazzman nie mysl tyle bo co za duzo to nie zdrowo :P ;) hehe

jedziemy wszyscy standardowom, ale.. po naszym wspolnym wyjezdzie powiedzmy ze jakos sie zgralismy w przemieszczaniu... teraz jescze trzeba ogarnac wieksza grupe wiec porzadek musi byc :)

:lalag: ciekawy link odnośnie jazdy w grupie dla przypomnienia http://www.sunsethog.com/groupRiding.html

nomniej wiecej tak to wszytko wygladało :biggrin:

W sumie mam miejscówke, ale chyba też uderze do tej Kryśki , bo tak to bede sie czuł wyalienowany.

pzdr

widze Tazzman ze skutecznie torpedujesz moje starania zeby do Krakowa wpadlo jeszcze pare motocyklistek... :icon_razz: na forum Magdy po twoim wspisie zadna sie juz nie odezwala hehe.... :biggrin:

Edytowane przez Luker_zet

Cuś ten spot w KRK nie wyglda obiecująco pod względem pogody i śmigania.

Tazz mnie dopisz do wszystkich do Krystyny.

pzdr

Mycior podobne mam zdanie jak ty ze śmiganiem w KRK ze względu na pogodę .Dzisiaj u mnie śnieg za oknem pruszy .

Ja w sobote lece jeszcze na narty, wiec śmiganie na moto jeszcze nie chodzi mi po głowie

A jak z tym Krk, trzymamy sie sztywno terminu i przyjeżdzamy bez względu na pogode autami

Czy czekamy na nadejscie wiosny i wtedy się coś okresli.

nie no.. jesli sie okaze ze bedzie 10 stopni, asfalt mokry i dzien wczesniej bedzie padac to lepiej puszkami sie pojawic.. jesli jednak przez kilka dni wczesniej bedzie w miare ok, a w sobote slonce zaswieci to jedziemy na kółeczkach przez całą sobote ;)

zresztą chlopaki z way i jerry z wrocka maja mniej wiecej podobną odleglosc i wyjada pewnie ok 9 rano zeby sie do kraka dokulac.. ja z tytusem wylatujemy 11:45 i bijemy rekord ;) wiec jakby cos to bedziemy sie dzien wczesniej lub z samego rana zdzwaniac :)

a w ogole jak bedzie sypac sniegiem to ja quadem przyjade :P

Edytowane przez Tazzman