Skocz do zawartości

Suzuki GSX-R 750 rok 2001

Bandzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przebieg licznikowy 22.000 km

Rocznik 2001. Zarejestrowany, opłacone OC - do 05.2009

Technicznie idealny, mocny niczym litrówka, dzięki ulepszonym zawieszeniom stabilny i poręczny. Wizualnie do kosmetyki lakier. Sprowadziłem go dwa lata temu z Niemiec. Przejechałem nim zaledwie 3000 km. Zawory regulowane 2,5 tys. km temu. Sprawny, na chodzie.

Sportowy filtr i wydech, tylny amortyzator kompletny Wilbers, z przodu sprężyny+olej Hyper Pro + regulatory napięcia sprężyn przód.

Łańcuch AFAM +dwa komplety zębatek. Miałem glebę próbując swych sił na torze, założony nowy komplet owiewek z laminatu czeskiej firmy BikePlast. Stare owiewki daję w gratisie. Z przodu soczewki DLAA, z tyłu lampa na diodach LED (wszystko z atestami)

Zdjęcia:

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Polecam :)

Możliwa zamiana na KTM 690 Duke z moją dopłatą. :buttrock:

Edytowane przez Bandzior

hmm, ciekawa oferta... szukam coś właśnie w ten deseń, szkoda że nie masz oryginalnych owiewek, bo wiesz jak to puźniej z odsprzedażą u nas w kraju...

cena atrakcyjna, jeszcze jakbyś coś zszedł z tej ceny :D

Noi do szczecina całą polske musze przejechać... hmm...

Z tego co obserwuję Allegro, jest to najkorzystniejsza oferta na GSXR 750 K1 od dłuższego czasu. Chcę otrzymać jedyne 9900 pln zdając sobie sprawę z tego, że Szczecin jest dla wielu odległym punktem na mapie. Cena ta jest zamrożona. Gdybym policzył zaczynając na koszcie zakupu i własnoręcznego przywiezienia z okolicy Fuldy, po to ile kosztowały modyfikacje... Gdyby nie to, że mam w garażu znacznie wygodniejszą FZS 1000, pewnie w ogóle nie myślał bym o sprzedaży Suzuki.

Wychodzę z założenia, że nie ważne jak wygląda, ważne jak jeździ :icon_twisted: Tunningowe zawieszenia naprawdę robią dobrą robotę, a oryginalne owiewki do tego modelu na aledrogo to koszt rzędu 1200 pln (myślę w podobnej cenie można by odsprzedać te założone). Ktoś z pasją mógłby ozdobić te co są aerografem, czyniąc motocykl jeszcze bardziej niepowtarzalnym :crossy: :flesje:

• 3 tygodnie później...

Jakie ty masz koszty sprowadzenia w porównaniu np. z Suwałkami ? Może poczekaj do wiosny to ktoś kupi.Bo z tymi przeróbkami to Ci będzie ciężko teraz sprzedać za 8.500 No chyba że trafisz farta.Njelepiej sprzedaje sie motocykle bez żednej modyfikacji.

żunio napisał:

Jakie ty masz koszty sprowadzenia w porównaniu np. z Suwałkami ? Może poczekaj do wiosny to ktoś kupi.Bo z tymi przeróbkami to Ci będzie ciężko teraz sprzedać za 8.500 No chyba że trafisz farta.Njelepiej sprzedaje sie motocykle bez żednej modyfikacji.

Dzięki za cenne rady :lalag:

Sprzęt przywiozłem z okolic Fuldy, mając ponad 1700 km do przebycia. Wypożyczenie przyczepki, paliwo, nocleg, pierwszy przegląd, opłaty skarbowe i rejestracja - możesz z grubsza to podliczyć. Jasne, że taniej niż z Suwałk, choć nie bardzo rozumiem co to ma do rzeczy ;)

Ofertę powiesiłem już teraz, niektórzy - tak jak ja - planują zakup i szukają moto na spokojnie poza sezonem :flesje:

• 3 tygodnie później...
  kornol napisał:

panie, kryzys.. na allegro motcykli tyle stoi że ohoho :P teraz ciężko sprzedać, może jak sie ociepli to sie ruszy.

Zgadza się, dlatego istnieje możliwość zamiany na samochód w podobnej cenie :icon_biggrin: (z klimą, chętnie corolla od '97, carina, civic, 323, almera, astra II)