ghollum Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a kolega koleżanki dziewczyny brata mojej siostry słyszał że ...... :banghead: No niestety w tym przypadku sprawdzone organoleptycznie :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) No niestety w tym przypadku sprawdzone organoleptycznie :icon_mrgreen: . Życie, jesli sie kupuje używane moto to trzeba sie z tym liczyć. Jednak myśle że gdy DR była nowa problem nie występował tylko później gdy silnik jest już na granicach żywotności dzieją sie różne anomalje :D Możecie sie ze mną nie zgadzać take moje zdanie na ten temat. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Życie, jesli sie kupuje używane moto to trzeba sie z tym liczyć. Jednak myśle że gdy DR była nowa problem nie występował tylko później gdy silnik jest już na granicach żywotności dzieją sie różne anomalje :D Możecie sie ze mną nie zgadzać take moje zdanie na ten temat. Po części masz rację, problem w tym że z DR tego typu anomalje dzieją się zdecydowanie za często. Czy dla DR 30tyś to granica żywotności? dla XT350,KLR600,XL600,XR600,XR125,XR250,XR400 itd. jakoś nie jest z tąd moje zastrzeżenia do DR. Możecie sie ze mną nie zgadzać take moje zdanie na ten temat. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi